Home >> Traffic optimalisatie >> Sea

Zoekmachine adverteren (SEA): Google AdWords

Zoekmachine adverteren

Zichtbaar zijn met uw website in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo! tegen geringe kosten? Dat kan met search engine advertising (oftewel SEA). Trek zeer gericht bezoek naar uw website via het adverteren door middel van tekstadvertenties of banners. Dit kan voor zowel uw 'normale' website als voor uw mobiele website.

Netprofiler heeft meerdere Google AdWords gekwalificeerde specialisten in huis die uw campagnes voor zoekmachine adverteren kunnen opzetten en beheren of een audit van uw bestaande campagnes kunnen doen. Ook bestaat de mogelijkheid om geautomatiseerde campagnes op te zetten voor een groot productaanbod (longtail advertising). Tevens kunnen wij trainingen en workshops verzorgen, waarbij onze kennis op het gebied van SEA op uw medewerkers wordt overgebracht.

De focus van zoekmachine adverteren ligt bij Netprofiler niet op de aantallen bezoekers of op de kosten per bezoeker, maar op de kosten per conversie. Tevens behoren Google AdWords-campagnes ter vergroting van uw merkbekendheid tot de mogelijkheden. In gezamenlijk overleg bepalen wij de doelstellingen van de advertentiecampagnes, waarna de consultants van Netprofiler u adviseren over de te volgen strategie, budgetten en zoekwoorden. Door gebruik te maken van webstatistieken, door jarenlange ervaring en door het optimaliseren van advertentieteksten, landingspagina’s en zoekwoorden halen de SEA consultants van Netprofiler het optimale rendement uit uw search engine advertising accounts.

Het gebruik van internet op mobiele apparaten (telefoons en tablets) stijgt explosief en dus moet u nu uw kans grijpen om ook met uw mobiele website vindbaar te zijn. Netprofiler verzorgt ook mobile advertising campagnes via Google AdWords en AdMob.

De dienstverlening die Netprofiler levert op het gebied van zoekmachine adverteren bestaat uit:

Wilt u meer weten over Google AdWords of SEA/ Zoekmachine adverteren in het algemeen? Neem contact op met het Search Team van Netprofiler of bel 020-345 94 88.