Home >> Wie zijn wij >> Vacatures

Vacatures

Netprofiler is een online marketing bureau dat klanten helpt om hun online resultaat te meten en te verbeteren. De 25 consultants van Netprofiler helpen bedrijven met zoekmachine marketing, website verbeteringsprojecten en web analytics. In de Emerce100 van 2014 is Netprofiler voor het 4e jaar op rij uitgeroepen tot het beste Web Analytics en Site Optimalisatie bureau van Nederland.

Netprofiler is een bedrijf met een informele sfeer waarin jonge enthousiaste collega’s meewerken aan het succes en de verdere groei. Wij zoeken op korte termijn een:

Hieronder staan de functies nader beschreven.Senior SEA consultant
voor 32-40 uur per week.

Netprofiler is een online marketing bureau gespecialiseerd in traffic optimalisatie, web analytics en User Experience. Vanwege continue groei, zijn we per direct op zoek naar een senior SEA consultant.

Netprofiler is een jong bedrijf waar 25 consultants werken met passie voor online marketing. Bij Netprofiler geloven wij sterk in de kracht van samenwerking. Om een maximaal resultaat te kunnen behalen is een goede samenwerking met collega’s en klanten essentieel. Netprofiler is een gedreven, betrokken en integer bedrijf met een informele sfeer. Plezier in het werk en een gezellige werksfeer zijn voor ons erg belangrijk.

Je komt in een team te werken met specialisten op elk van onze drie vakgebieden. Zodoende ontwikkel je je breder dan alleen op je eigen specialisme.

Wij bieden je een werkomgeving waarin je zelfstandig een aantal uitdagende klanten bedient. Je hebt intensief contact met klanten en zorgt ervoor dat je het maximale rendement uit de SEA campagnes haalt. Daarnaast adviseer je de klant ook over de totale online marketing strategie waarbij je pro-actief kansen voor de klant spot op andere traffickanalen. Je werkt nauw samen met de User Experience en web analytics collega’s uit je klantteam om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen

Voor deze functie zoeken wij een gedreven SEA consultant met een afgeronde HBO of universitaire opleiding. Je beschikt over enkele jaren SEA werkervaring (aan klant- of bureauzijde). Je bent resultaatgericht, pro-actief, enthousiast, teamplayer en kunt je goed inleven in de behoeften van de klant. Tevens ben je analytisch, creatief en ben je communicatief vaardig (zowel in woord als geschrift). Klantvriendelijkheid in je werken staat altijd voorop.

Netprofiler biedt je mogelijkheden op het gebied van trainingen en opleidingen en er is veel ruimte voor eigen initiatieven. Je salaris is marktconform inclusief pensioen en aansluitend bij je kennis en ervaring.

Je komt te werken ons kantoor in Amstelveen. Wij werken voor diverse grote en kleinere opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Je CV en korte motivatie kun je via e-mail sturen naar Wouter Muns, wouterm@netprofiler.nl.Junior SEA consultant
voor 32-40 uur per week.

Netprofiler is een online marketing bureau gespecialiseerd in traffic optimalisatie, web analytics en User Experience. Voor één van onze 3 klantteams zijn we per direct op zoek naar een junior SEA consultant.

Voor deze functie functie zoeken wij een enthousiaste starter met een afgeronde HBO of universitaire opleiding. Je bent communicatief vaardig (zowel in woord als geschrift), analytisch en leergierig. Daarnaast kun je nauwkeurig werken en staat klantvriendelijkheid in je werken voorop. Ervaring in de online marketing is een pre.

Wij bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je wordt opgeleid tot SEA consultant. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van Search Engine Advertising campagnes. Je komt in een jong team te werken met specialisten op elk van onze vakgebieden. Zodoende ontwikkel je je ook op onze andere diensten (web analytics en User Experience).

Netprofiler is een jong en gezellig bedrijf waar mensen werken met passie voor online marketing. Er is veel ruimte voor ontwikkeling waardoor je een echte online marketing professional wordt. Daarnaast biedt Netprofiler je mogelijkheden op het gebied van trainingen en opleidingen en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. Je salaris is marktconform inclusief pensioen en aansluitend bij je kennis en ervaring.

Je bent werkzaam op ons kantoor in Amstelveen. Wij werken voor diverse grote en kleinere opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Je CV en korte motivatie kun je via e-mail sturen naar Wouter Muns, wouterm@netprofiler.nl.


Senior SEO consultant
voor 32-40 uur per week.

Netprofiler is een online marketing bureau gespecialiseerd in traffic optimalisatie, web analytics en User Experience. Voor één van onze 3 klantteams zijn we per direct op zoek naar een senior SEO consultant.

Voor deze functie zoeken wij een gedreven SEO consultant met een afgeronde HBO of universitaire opleiding. Je beschikt over minimaal 3 jaar SEO werkervaring. SEO is jouw passie en dat draag je ook uit. Je kunt collega’s en klanten inspireren en overtuigen van jouw visie. Je bent communicatief vaardig (zowel in woord als geschrift), creatief en strategisch. Klantvriendelijkheid in je werken staat voorop.

 • Je bent op de hoogte van alle ins & outs op het gebied van SEO
 • Goede kennis van tools (Google Analytics, Google Webmaster Tools, MOZ, Screaming Frog enz.)
 • Kennis HTML/CSS/Javascript/PHP
 • Assertieve en proactieve houding
 • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen
 • Gedegen projectmanagement- en planningsvaardigheden
 • Je bent creatief en weet deze creativiteit om te zetten in SEO strategieën
 • Communicatief zeer vaardig in het Nederlands én Engels

Wij bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je zelfstandig een aantal uitdagende klanten bedient. Tevens help je actief mee aan het realiseren van groei van de SEO activiteiten. Hiervoor werk je nauw samen met de andere consultants om actief kansen te spotten en jouw strategische visie te verkondigen. Je werkzaamheden bestaan verder uit:

 • Schrijven en presenteren van adviesrapporten (content, techniek, linkbuilding)
 • Begeleiden van de implementatie van je adviezen met betrokken partijen
 • Bedenken en implementeren van contentmarketing strategieën.

Netprofiler is een jong en gezellig bedrijf waar mensen werken met passie voor online marketing. Er is veel ruimte voor ontwikkeling. Daarnaast biedt Netprofiler je mogelijkheden op het gebied van trainingen en opleidingen en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. Je salaris is marktconform inclusief pensioen en aansluitend bij je kennis en ervaring.

Je komt in een jong team te werken met specialisten op elk van onze vakgebieden. Zodoende ontwikkel je je ook op onze andere diensten (web analytics en User Experience).

Je bent werkzaam op ons kantoor in Amstelveen. Wij werken voor diverse grote en kleinere opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Je CV en korte motivatie kun je via e-mail sturen naar Wouter Muns, wouterm@netprofiler.nl.


-->

Web Analytics Consultant (junior/senior)
voor 32-40 uur per week.

Als Web Analytics Consultant adviseer en help je onze klanten bij de implementatie, de configuratie en het gebruik van web analytics tools. Je adviseert o.a. klanten zoals Ziggo, TUI, Pluimen, UWV, Vitens, Paradigit, A.Vogel, Hartstichting, KvK, ANWB, Autotrack, Bobshop, Score, Zorg & Zekerheid en het WNF om op basis van de statistieken de website en/of online campagnes te optimaliseren. Tevens ben je verantwoordelijk voor:

 • het opzetten en uitvoeren van diverse A/B en multivariate testen
 • het opzetten van rapportages en dashboards
 • de implementatie en het gebruik van Tagmanagement oplossingen zoals Google Tag Manager
 • het geven van trainingen
 • het adviseren over het gebruik van (online) data eventueel in combinatie met andere data bronnen

Profiel
Voor deze functie zoeken wij mensen met ervaring met één of meerdere Web Analytics tools. Idealiter ben je zowel technisch als analytisch onderlegd. Dus in staat om implementaties te begeleiden (technisch onderlegd) en ook om web statistieken te analyseren en te kunnen vertalen in verbeterpunten voor website en campagnes. Je hebt HBO of universitair werk- en denkniveau. Verder ben je punctueel, heb je een goed analytisch vermogen, heb je goede contactuele eigenschappen en heb je een servicegerichte instelling.

Wij bieden een zeer boeiende baan, leuke collega’s en uitdagend werk in een dynamische (leer)omgeving. Binnen Netprofiler werken we met klantteams waardoor je naast je web analytics collega’s ook samenwerkt met zoekmachine consultants en usability consultants. Je krijgt training in diverse webanalyse tools en leert veel van je collega's en van je projecten. Je salaris is marktconform inclusief pensioen en aansluitend bij je kennis en ervaring.

In deze functie leer je de verschillende online marketing tools en instrumenten beter kennen en is er veel ruimte voor eigen initiatief, samenwerking, training en opleiding. Je bent werkzaam op ons kantoor in Amstelveen en ook regelmatig bij onze klanten.

Je CV en korte motivatie kun je via e-mail sturen aan Frans Appels, frans@netprofiler.nl.

Acquisitie of recruitment n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld