Diensten

Tips voor betere email marketing en grotere email database

Tips voor betere email marketing en grotere email database
8 januari 2016
Terug naar blogoverzicht

 

Hoe groter uw klantendatabase, hoe meer mensen u bereikt met uw boodschap en hoe groter de kans op extra omzet. Maar hoe vergroot u uw klantendatabase? Dat kan op allerlei manieren. Via uw website, social media en nieuwsbrief bijvoorbeeld, maar er zijn meer mogelijkheden. Email marketing helpt u het maximale uit uw klantendatabase te halen en uw omzet te vergroten. Email marketing is een vorm van direct marketing die niet alleen lage kosten kent, maar ook nog eens bijzonder effectief is. Dubbelop winst dus.Wij zetten de handigste tips voor email marketing voor u op een rijtje!

Grotere email database via uw website

 

Meer e-mailadressen dankzij social media

Nieuwsbrieven

Overige tips voor email marketing

Bij Netprofiler kunnen we u natuurlijk helpen met het opmaken en verzenden van uw nieuwsbrieven. Maar we doen meer dan dat. Zoekt u iemand die met u mee denkt op strategisch niveau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u full service: van strategiebepaling tot uitvoer. Zo kunnen wij voor u een e-mailplan opstellen op basis van de customer life cycle. Dankzij deze full service aanpak scoren onze e-mailnieuwsbrieven uitzonderlijk goed. De nieuwsbrieven die wij versturen scoren vrijwel altijd boven de Nationale E-mail Benchmark op het gebied van open en click rates. [/et_pb_text][et_pb_text admin_label="CTA contact box tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" module_id="textCtaBlog" text_font_size="14"]

Benieuwd naar de kwaliteit van uw mailing? Vraag dan een gratis audit aan!

Wilt u weten hoe u uw mailing kunt verbeteren? Maak dan gebruik van onze gratis audit. Wij reviewen uw mailing en geven een overzicht van de belangrijkste verbeterpunten. Wacht geen moment, met onze tips wordt uw email marketing direct effectiever en beter.

Deel deze blogpost