Diensten

ClickValue en Netprofiler samen verder in LevelUp Group

Netprofiler
9 februari 2017
Terug naar blogoverzicht

"Onze organisaties zijn klaar voor deze samenwerking. De bundeling van kennis en expertise biedt ongekende mogelijkheden voor onze klanten om hun online groei te versnellen met een nog groter team van online specialisten.”

Online marketingbureaus ClickValue en Netprofiler starten een verregaande samenwerking onder de naam LevelUp Group. Na een uitgebreide verkenningsperiode blijkt er sprake van een goede professionele en culturele fit.

LevelUp

Continue verbetering, met elkaar. Dat is waar LevelUp Group voor staat. Met 71 specialisten zetten ClickValue en Netprofiler – die als afzonderlijke merken blijven bestaan – zich iedere dag in op het gebied van Online Marketing, Digital Analytics en Conversie Optimalisatie.

Door de krachtenbundeling hebben de bureaus meerdere specialisten op alle online marketing disciplines. Op die manier kunnen zij klanten grotere continuïteit bieden op hoogwaardig niveau en zo de resultaten doorlopend verhogen. Tevens verwachten zij met meerdere specialisten per discipline het kennisniveau van medewerkers op een nog hoger niveau te brengen. "Binnen de snel veranderende online marketing wereld biedt samenwerking ook schaalvoordelen", aldus ClickValue-oprichter Daniel Markus. “In een wereld waarin wekelijks nieuwe kansen ontstaan op het gebied van online advertentiemogelijkheden, conversie optimalisatie en marketing automation is schaal nodig om voorop te blijven lopen. ClickValue loopt al jaren voorop, en door deze samenwerking met Netprofiler bieden we al onze klanten die garantie ook voor de toekomst.

Nieuwe naam, eigen karakter

Zowel ClickValue als Netprofiler hebben de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt. Deze groei verwachten beide bureaus de komende jaren door te zetten. Door samen verder te gaan en de eigen merknamen te behouden vindt er synergie plaats en ontstaan mogelijkheden om de merken te laten specialiseren.

Binnen beide organisaties is er een meer dan gemiddelde interesse voor het meetbaar maken van online resultaten en het benutten van kansen die de online marketingwereld biedt. De samenwerking richt zich op alle online marketing dienstverlening die beide bureaus nu al aanbieden, maar zal ook zeker van toegevoegde waarde zijn bij de ontwikkeling van nieuwe diensten. Onder de vlag van de LevelUp Group is tevens ruimte voor nieuwe labels op het gebied van data driven online marketing.

Samen sterker dan alleen

Voor Frans Appels, directeur van Netprofiler, is dit het perfecte moment voor de samenwerking met ClickValue. “Onze organisaties zijn klaar voor deze samenwerking. De bundeling van kennis en expertise biedt ongekende mogelijkheden voor onze klanten om hun online groei te versnellen met een nog groter team van online specialisten. Samen zijn we een nog interessantere partner voor klanten en (nieuwe) medewerkers.”

Het bestuur van LevelUp Group bestaat uit David Beentjes, Daniel Markus en Frans Appels. David Beentjes, managing partner bij ClickValue, neemt de dagelijkse leiding op zich.

David Beentjes managing partner

David Beentjes is sinds 2008 werkzaam bij ClickValue, sinds 2011 als managing partner. Onder zijn leiding ontwikkelde de organisatie zich in een generalistisch online marketing bureau met specialisaties op het gebied van internationale online bezoekerswerving, conversie optimalisatie en online marketing technologie. Het verder verbeteren van executie is zijn doel met deze samenwerking. Beentjes: "Elkaar scherp houden en elkaar aanvullen vergroten het lerend vermogen van onze organisaties. Voor medewerkers worden we zo een interessantere omgeving om te werken en klanten plukken de vruchten nu we in staat zijn de capaciteiten van de medewerkers doorlopend te verbeteren".

Kijk voor meer informatie op levelupgroup.nl

 

Deel deze blogpost
Neem contact op met Netprofiler

Was deze post interessant voor je? Lees meer nieuws van deze auteur. Voor meer informatie kun je ook bellen of mailen.

mail Netprofiler 020-3459488
Meer lezen van Netprofiler