Diensten

Netprofiler en ClickValue verhuizen samen naar Amsterdam Overamstel

Netprofiler en ClickValue verhuizen samen naar Amsterdam Overamstel
30 juni 2017
Terug naar blogoverzicht

ClickValue en Netprofiler verhuizen samen naar Amsterdam Overamstel

Het is zover: Netprofiler verhuist. Na een aantal prachtige jaren verlaten we de Bouwerij in Amstelveen voor Overamstel. Een ruim, licht en modern pand wacht daar op ons.

Gelukkig gaan we niet alleen. Samen met online marketingbureau ClickValue– net als Netprofiler onderdeel van de LevelUp Group – nemen wij onze intrek aan de rand van Amsterdam. Het begin van een nieuw gezamenlijk avontuur. Nog meer expertise, nog meer mankracht en nog meer online groei.

LevelUp groeit

Continue verbetering, met elkaar. Dat is waar LevelUp Group voor staat. Met 73 specialisten zetten ClickValue en Netprofiler zich iedere dag in op het gebied van Online Marketing, Digital Analytics en Conversie Optimalisatie. Binnen beide organisaties is er een meer dan gemiddelde interesse voor het meetbaar maken van online resultaten en het benutten van kansen die de online marketingwereld biedt.

De samenwerking heeft al tot grote nieuwe klanten en interessante projecten geleid en we voorzien een sterke groei in de nabije toekomst. Dat betekent dat er volop ruimte is voor nieuwe medewerkers. Wil jij bij een goed, ambitieus en gezellig bureau werken? Bekijk onze openstaande vacatures en kom bij ons langs.

Want dat kan altijd. De koffie staat klaar, de voetbaltafel en flipperkast zijn gereed voor gebruik en de splinternieuwe bureaus zijn in elkaar geschroefd.

Waar je ons vindt?

Je vindt ons aan de rand van Amsterdam, op een bedrijventerrein met volop parkeergelegenheid en snelle verbinding met het centrum van de stad, de A2 en ringweg A10. Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook zo zijn wij ideaal te bereiken. Twee metrohaltes verwijderd van station Amsterdam Amstel vind je schuin tegenover ons kantoor de halte Overamstel. Station Duivendrecht is ook praktisch om de hoek.

Geen zin om langs te komen en wil je ons telefonisch spreken? Alle telefoonnummers zijn hetzelfde gebleven, dat scheelt weer. Wij vinden het natuurlijk leuker als je wel langskomt. Hier zijn wij te vinden:

 

 

Johann Siegerstraat 24
1096 BH Amsterdam
0031 (0)20 675 16 21

 

 

 

Deel deze blogpost