Diensten

Netprofiler is Optimizely Solutions Partner!

Paul van Leijden
13 juni 2016
Terug naar blogoverzicht

Netprofiler is Optimizely Solutions Partner!

Netprofiler is toegetreden tot het selecte gezelschap van Optimizely Solution partners in Nederland. Hiermee treden wij als bureau toe tot het partnerprogramma van Optimizely.

Optimizely Solutions Partner

Wij zijn verheugd mede te delen dat wij Optimizely Solutions Partner zijn geworden. Optimizely werkt wereldwijd met een netwerk van bureaus die bedrijven kunnen helpen bij het juist in zetten van de Optimizely producten. Het gaat hierbij om het neerzetten van een strategie en om het uitvoeren van deze strategie door Optimizely te gebruiken.

Om toe te treden tot het Optimizely Solutions partnerprogramma heeft Netprofiler aangetoond een expert te zijn op het gebied van A/B testen, zowel op strategisch als op uitvoerend vlak. Bovendien heeft Netprofiler meerdere consultants in dienst die beschikken over het Optimizely Platform certificaat en/ of over het Optimizely Developers certificaat.

Dit partnerschap past goed bij de ambitie van Netprofiler om met de beste tools in de markt samen te werken. Ook sluit het partnerschap aan bij onze missie: “We geloven dat het slim verzamelen, analyseren en gebruiken van digital data leidt tot betere marketingbeslissingen en invulling van de marketinginstrumenten."

Contact

Wil je aan de slag met Optimizely of wil je er meer uithalen? Neem dan contact op met Netprofiler via Uxteam@netprofiler of bel direct naar 020 - 345 94 88.

Deel deze blogpost
Neem contact op met Paul van Leijden

Was deze post interessant voor je? Lees meer nieuws van deze auteur. Voor meer informatie kun je ook bellen of mailen.

mail Paul van Leijden 020 345 9488
Meer lezen van Paul van Leijden