Diensten

Netprofiler scoort weer in de Emerce 100

Netprofiler scoort weer in de Emerce 100
23 april 2019
Terug naar blogoverzicht

Netprofiler scoort weer in de Emerce 100!

De 14e editie van de Emerce 100 werd 9 april bekend gemaakt. De Emerce 100 is gevormd op basis van een imago-onderzoek van onafhankelijk onderzoeksbureau Motivaction met als doel inzicht te bieden in de belangrijkste spelers in de markt. Netprofiler scoort wederom in de twee categorieen: Analytics en Optimalisatiebureaus en Digital Marketing bureaus.

Beste bedrijven in e-business 2019

In de Emerce 100 worden de beste bedrijven in de e-business 2019 bekend gemaakt. Deze vermelding bevestigt dat Netprofiler tot de beste digital agencies van Nederland behoort. In de Emerce 100 wordt weergegeven hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van leveranciers. De criteria waarop deelnemers hebben beoordeeld, bestaan uit: ‘kennis/know-how’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Netprofiler is super trots om weer te worden genoemd in deze toonaangevende lijst.

Reiken naar de sterren

Netprofiler scoort dit jaar weer in categorieen "Analytics en Optimalisatiebureaus" en "Digital Marketing bureaus".  Met 4,5 sterren hebben we een gedeelde 3de plaats bij de “Analytics en Optimalisatiebureaus".  Met 5 sterren staan we dit jaar op een gedeelde 2de plaats in de categorie Digital marketing bureaus - middelgroot.

Interview

In verband met het verschijnen van de Emerce 100 is een interview verschenen met Frans Appels en Daniel Markus. In het interview in de Emerce 100 staan Frans en Daniel onder andere stil bij de 5 drivers voor online groei: traffic, conversie, transactiewaarde, retentie en viraliteit. Door op al deze drivers tegelijk te sturen, neemt de online omzet exponentieel toe. Lees het interview

Deel deze blogpost