Diensten

Opnieuw topnotering voor Netprofiler in Emerce-100

Frans Appels
14 mei 2018
Terug naar blogoverzicht

Netprofiler heeft opnieuw een topnotering binnengesleept in de  nieuw uitgebrachte Emerce100 van 2018!

De Emerce100 is een uitgave waarin ieder jaar de beste bedrijven in de e-business- en marketingbranche worden beoordeeld. Het imago-onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction.

Het onderzoek dat ieder jaar wordt uitgevoerd bestaat uit een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. De labels van LevelUp Group, waaronder Netprofiler en CRO-bureau ClickValue, doen mee in de categorie Bureaus. Het imago-onderzoek is gedaan op een 7-puntsschaal.

Netprofiler tweede Digital Marketing Bureau van het land

Netprofiler en ClickValue - Emerce100 2018

Goed nieuws, Netprofiler gooit hoge ogen in de wereld van Digital marketingbureaus. In de Emerce100 van 2018 scoort Netprofiler met 4,5 ster een gedeelde tweede plek en mag zich trots het tweede Digital Marketing bureau van het land noemen. Een notering om trots op te zijn!

ClickValue best scorende CRO-bureau

ClickValue, net als Netprofiler onderdeel van LevelUp Group, scoort binnen de categorie ‘Analytics & optimalisatiebureaus’ een gedeelde tweede plek. Met vijf sterren is ClickValue het best scorende CRO-bureau in de lijst. Er is nog meer goed nieuws. ClickValue scoort nóg beter dan vorig jaar en krijgt er een halve ster bij. Ook in deze lijst doet Netprofiler niet onverdienstelijk mee. Netprofiler haalt een gedeelde derde plek.

Benieuwd naar alle uitslagen van de Emerce100 2018? Kijk dan hier!

Deel deze blogpost
Neem contact op met Frans Appels

Was deze post interessant voor je? Lees meer nieuws van deze auteur. Voor meer informatie kun je ook bellen of mailen.

mail Frans Appels 020 345 9488
Meer lezen van Frans Appels