User Experience

Maxime Lunter | 9 december 2016

Google Optimize 360 certificering voor Netprofiler

Netprofiler is hiermee ook officieel reseller van Optimize 360. Deze certificering past goed bij de ambitie van Netprofiler om met de beste tools in de markt samen te werken. Ook sluit het partnerschap aan bij onze missie: “We geloven dat het slim verzamelen, analyseren en gebruiken van digital data leidt tot betere marketingbeslissingen en invulling van […]

lees meer
Netprofiler | 13 juni 2016

Netprofiler is Optimizely Solutions Partner!

Optimizely Solutions Partner Wij zijn verheugd mede te delen dat wij Optimizely Solutions Partner zijn geworden. Optimizely werkt wereldwijd met een netwerk van bureaus die bedrijven kunnen helpen bij het juist in zetten van de Optimizely producten. Het gaat hierbij om het neerzetten van een strategie en om het uitvoeren van deze strategie door Optimizely […]

lees meer
Netprofiler | 20 september 2014

Met Usabilla beter luisteren naar je online klanten voor meer conversie!

Op het gebied van user experience is Netprofiler sinds enkele weken partner van Usabilla.

lees meer
Netprofiler | 1 augustus 2014

Onderzoek eTravel

Netprofiler sprak dit jaar op Emerce eTravel over de ontwikkeling van het gebruik van Mobile Devices in de reisbranche. Hoe ontwikkelt dit zich en zijn websites in de reisbranche geschikt om te gebruiken op een mobile device?

lees meer
Netprofiler | 20 juni 2014

Het belang van een goede interne zoekmachine

E-commerce websites zijn primair gericht op het verkopen van producten. Helaas blijkt hierbij de interne zoekmachine met grote regelmaat roet in het eten te gooien. Niet alleen blijken de resultaten niet aan te sluiten bij de ingegeven zoektermen, maar ook het ontwerp van de zoekfunctionaliteit en de resultatenpagina zorgen voor problemen.

lees meer
Netprofiler | 20 februari 2014

Starten met A/B testen

Tijdens de laatste online marketing update bleek maar weer eens dat veel bedrijven actief aan de slag willen met A/B testen, maar dat er nog een hobbel moet worden genomen om de A/B testing tool te implementeren en een eerste test uit te voeren.

lees meer
Netprofiler | 20 december 2013

TOYS Onderzoek 2013

Netprofiler onderzoek: Lobbes overall de beste online speelgoedshop.

Afgelopen maanden heeft Netprofiler een onderzoek uitgevoerd onder de websites en online marketing van zes online speelgoed speciaalzaken. De site van Lobbes is in dit TOYS Onderzoek 2013 verkozen tot beste online speelgoed speciaalzaak. De webwinkel van Lobbes behaalde de hoogste totaalscore.

lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van digital analytics, traffic optimization en user experience.