Diensten

Google Optimize 360 certificering voor Netprofiler

Paul van Leijden
9 december 2016
Terug naar blogoverzicht

Wil je starten met Optimize 360 of de verschillende A/B test tools met elkaar vergelijken? Wij helpen je graag op weg!

Goed nieuws! Naast de certificering voor de bekende A/B test tools in de markt is Netprofiler sinds kort ook gecertificeerd voor Google Optimize 360, het recent gelanceerde (beta) optimalisatie platform van Google.

Wij zijn zeer verheugd om deze Google certificering toe te voegen aan de andere Google certificeringen. Doormiddel van het indienen van een case en het afleggen van een examen heeft Netprofiler voor Google aangetoond een hoog kennis niveau te hebben van conversie optimalisatie en van de tool Optimize 360.

Netprofiler is hiermee ook officieel reseller van Optimize 360. Deze certificering past goed bij de ambitie van Netprofiler om met de beste tools in de markt samen te werken. Ook sluit het partnerschap aan bij onze missie: “We geloven dat het slim verzamelen, analyseren en gebruiken van digital data leidt tot betere marketingbeslissingen en invulling van de marketinginstrumenten."

Wat zijn de voordelen van Google Optimize 360?
Ten eerste is er een directe integratie met de Google 360 suite. Bestaande doelen kunnen nu direct gebruikt worden voor een test. Ten tweede biedt het uitgebreide segmentatie mogelijkheden door het gebruik van alle bestaande metrics in Google Analytics. Ten derde past de segmentatie zich real-time op de bezoeker aan. Daarnaast biedt Optimize 360 een functie waarmee flikkering voorkomen kan worden.

Dus wil je starten met Optimize 360 of de verschillende A/B test tools met elkaar vergelijken? Of werk je al met Optimize 360 en wil je ondersteuning van een gecertificeerde Google partner? Dan ben je bij Netprofiler aan het juiste adres. Wij helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuzes en het beantwoorden van al je vragen.

Contact:

Wil je aan de slag met Google Optimize 360 of met de gratis variant? Neem dan contact op met Netprofiler via uxteam@netprofiler.nl of bel direct naar 020 - 345 94 88.

Deel deze blogpost
Neem contact op met Paul van Leijden

Was deze post interessant voor je? Lees meer nieuws van deze auteur. Voor meer informatie kun je ook bellen of mailen.

mail Paul van Leijden 020 345 9488
Meer lezen van Paul van Leijden