Diensten

Digital analytics voor jouw bedrijf

Met digital analytics verbeter je de resultaten van je site en gebruik je je budget slimmer.

Digital Analytics

Digital analytics is een belangrijke bron van informatie voor elk bedrijf dat een digitale omgeving heeft en online inkomsten en leads genereert.

Digital analytics is het proces van meten, verzamelen, analyseren en rapporteren van de prestaties van je website of app. Webstatistieken geven inzicht in de herkomst, het gedrag en het profiel van je bezoekers. Op basis van deze inzichten kun je de content van je digitale omgeving optimaliseren. Bovendien kun je de digitale strategie (per doelgroep of campagne) verbeteren en je budget efficiënter en effectiever inzetten. Immers: meten is weten en weten is de basis van verbeteren. Wij helpen je graag bij het hele proces vanaf de inrichting van de techniek tot aan de optimalisatie van je site.

Al onze data & analytics services worden uitgevoerd door het label Cloud Nine Digital.

Verdiep je verder in Digital analytics

neem contact op

Onze ervaring met digital analytics

Om waardevolle inzichten te vergaren, is het van groot belang dat de gemeten data relevant en betrouwbaar zijn. Alleen dan zijn doelstellingen en KPI’s meetbaar. Daarom werken wij met een stappenplan voor het hele traject van implementatie, configuratie, analyse, rapportage en optimalisering van content, tot advies en training. Ook bieden wij advies en training. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om dit hele proces te verzorgen.

Wij zijn specialisten op het gebied van digital analytics en werken met toonaangevende tools als Google Analytics (Premium), Adobe Analytics, ComScore, Webtrends en Webtrekk. Wij helpen je met de juiste implementatie en configuratie van je tools.

Als eerste en meest ervaren Google Analytics Certified Partner in Nederland zijn we door Google getraind in het effectief implementeren en gebruiken van Google Analytics (Premium). We hebben veel ervaring met deze tool en adviseren je over alle mogelijkheden die deze tool biedt. Bovendien zijn we Google Analytics Premium Authorized Reseller.

Netprofiler is door de lezers van het blad Emerce vier jaar op rij uitgeroepen tot het beste web analytics-bureau van Nederland.

Contact

Wil jij weten waar jouw kansen liggen op het gebied van digital analytics? Neem dan contact op met ons webanalytics team of bel 020 - 345 94 88.

Klanten voor Digital analytics voor jouw bedrijf

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen