Diensten

Implementatie

Is jouw webstatistieken pakket op de juiste manier geïmplementeerd?

Implementatie

Voor de implementatie van een webstatistieken-tool is kennis en ervaring vereist.

Wij helpen jouw organisatie om inzichtelijk te maken welke web analytics-tool het meest geschikt is voor jouw website. Heb je al een tool gekozen? En zoek je alleen hulp bij implementatie en configuratie? Ook daar helpen wij je graag bij.

Al onze data & analytics services worden uitgevoerd door het label Cloud Nine Digital.

Verdiep je verder in Implementatie

neem contact op

Onze werkwijze

Het implementeren van een webstatistieken-tool betekent meer dan alleen het plaatsen van een tracking code. Wellicht is jouw website een ecommerce-website waarvoor je specifieke ecommerce-tags moet implementeren. Of zijn er andere zaken waarmee je rekening moet houden tijdens de implementatie. Dat is voor iedere website weer anders. Voor de juiste implementatie volgen wij daarom zes handige stappen:

Ondersteuning met interpretatie en training

Na de implementatie wordt de webstatistieken-tool gevuld met data, zodra bezoekers op je website komen. Het is daarbij natuurlijk van belang om de data op de juiste manier te interpreteren. Zo heb je aanknopingspunten om de online marketingactiviteiten te verbeteren. Onze web analytics-consultants helpen je na de implementatie ook graag met de interpretatie. Of we komen een training bij je verzorgen.

Contact

Hulp nodig bij een goede analytics-implementatie of -configuratie? Neem dan contact op met ons webanalytics team of bel 020 - 345 94 88.

Klanten voor Implementatie

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen