Diensten

Adobe Analytics tool

Haal meer resultaat uit je Adobe Analytics-implementatie.

Adobe Analytics tool

Wil je meer resultaat halen uit je Adobe-implementatie of ben je opzoek naar een nieuwe webanalyse-oplossing?

Als officieel partner van Adobe helpen wij je graag. Onze consultants zijn opgeleid door Adobe en hebben veel ervaring met het implementeren en configureren van Adobe Analytics (voorheen Omniture Sitecatalyst) binnen verschillende organisaties. Op basis van de rapporten in Adobe geven zij advies over het optimaliseren van jouw online activiteiten.

 

Adobe diensten die wij aanbieden:

Classify is een door Netprofiler ontwikkelde campagne tracking tool, specifiek voor het tracken en managen van online campagnes die worden gemeten worden in Adobe Analytics. Ideaal voor alle Adobe Analytics gebruikers.

Adobe Analytics is een webanalyse-oplossing gebaseerd op een ASP-model. Je maakt gebruik van de software op de servers van Adobe waardoor je deze binnen je organisatie niet hoeft te installeren. Wij helpen je met het implementeren van de juiste code zodat je al de gewenste informatie uit jouw website haalt.

Wanneer de code op je website is geplaatst starten we met het aanmaken van dashboards, gebruikers en specifieke rapportages in Adobe Analytics. Wij ondersteunen bedrijven bij het configureren van hun Adobe Analytics installatie. Op deze manier wordt de juiste informatie uit de website gehaald en komt deze bij de juiste mensen terecht.

Nadat de Adobe Analytics oplossing is geïmplementeerd nemen wij het beheer en de support over. Gebruikers kunnen bij ons terecht voor al hun vragen over de rapportage of het aanvragen van nieuwe rapporten.

Adobe Analytics is in staat je van alle mogelijke informatie over jouw website en je bezoekers te voorzien. Deze gegevens worden omgezet naar rapportages. Wij helpen je bij het interpreteren van deze cijfers en geven je advies over het verbeteren van je online activiteiten.

Contact

Wil je meer informatie over Adobe Analytics, Classify of de diensten die wij aanbieden? Neem dan contact op met ons webanalytics team of bel op 020 - 345 94 88.

Klanten voor Adobe Analytics tool

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen