Google Analytics Premium

Google Analytics Premium biedt uitkomst bij het verwerken van grote hoeveelheden data.

Google Analytics Premium

Als je als organisatie tegen de grenzen van de basis variant van Google Analytics aanloopt, kun je gebruik maken van de betaalde variant: Google Analytics Premium. Wij hebben hier ruime ervaring mee.

Google Analytics Premium Reseller. Wij zijn als eerste Nederlandse bureau partner van Google Analytics en één van de weinige Google Analytics Premium Resellers in Nederland en België. Diverse klanten maken al gebruik van Google Analytics Premium en profiteren van een onderstaande kenmerken.

Belangrijke voordelen van Google Analytics Premium ten opzichte van de basisvariant:

Gebruik van Google Analytics Premium via Netprofiler heeft daarnaast nog een aantal extra aantrekkelijke voordelen:

Google Analytics 360 suite

In maart heeft Google de nieuwe Google Analytics 360 suite gelanceerd waar Google Analytics Premium onderdeel van is. Wij hebben, als Google Analytics Premium reseller, achter de schermen al een introductie gekregen en de verschillende tools uitgeprobeerd. De eerste indruk is spectaculair te noemen en zoals je van Google kunt verwachten: 'future proof' en een echte 'game changer'. Neem contact met ons op voor een nadere toelichting of demo van onderdelen van de nieuwe suite.

Google Analytics Premium Reseller

Wij zijn als eerste Nederlandse bureau partner van Google Analytics en één van de weinige Google Analytics Premium Resellers in Nederland en België. Diverse klanten maken al gebruik van Google Analytics Premium en profiteren van bovengenoemde kenmerken.

Contact

Wil je graag meer weten over de toegevoegde waarde of kosten van Google Analytics Premium voor jouw organisatie? Neem dan contact op met ons webanalyticsteam of bel ons op 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Online Marketing Support

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Avontuur

‘Door onze kennis van de branche te bundelen met de specialistische kennis van Netprofiler hebben we de juiste stappen kunnen zetten op het gebied van gebruikersonderzoek’. (Patrick van Zijl, Avontuur)

bekijk alle cases case verder lezen