Diensten

Google Analytics

Wij helpen je met een optimale implementatie van Google Analytics.

Google Analytics

De data uit Google Analytics helpt jouw website en online campagnes te verbeteren.

Haal optimaal resultaat uit Google Analytics met een goede implementatie. Hoe beter de implementatie van Google Analytics, hoe betrouwbaarder de data. Door doelen in te stellen, e-commerce tracking toe te passen en profielen en filters te gebruiken, haal je meer uit het webstatistiekenpakket.

Onze ervaring met Google Analytics:

Omdat Google Analytics voor veel websites de belangrijkste bron van websitestatistieken is, wil je uiteraard dat de data ook betrouwbaar is. Netprofiler ondersteunt bedrijven bij het implementeren en inrichten van Google (Universal) Analytics, om er zeker van te zijn dat de data uiteindelijk ook echt helpt bij het meten en verbeteren van je online resultaat.

Om actionable insights uit je data te halen, helpen we je met het analyseren van de gegevens. Welke online campagnes werken wel en welke niet? Waar kun je beter meer of minder in investeren? Hoe gedragen bezoekers zich op je website? Hoe verbeter je het conversiepercentage? Een diepgaande webstatistiekenanalyse geeft concrete aanbevelingen die helpen jouw site en online campagnes te verbeteren.

Wil je graag zelf aan de slag met Google Analytics? Wij bieden op maat gemaakte Google Analytics-trainingen, toegesneden op jouw situatie en kennisniveau. Je leert alles over het instellen van doelen en filters maar ook over het gebruik van geavanceerde segmenten en het interpreteren van gegevens uit de rapporten.

Netprofiler was de eerste Google Analytics Certified Partner in Nederland en onze consultants hebben daardoor al meer dan 10 jaar ervaring met Google Analytics. Door onze samenwerking met Google en uiteenlopende organisaties in allerlei branches, voorzien we onze klanten van het beste advies, gericht op hun situatie en branche.

Naast Google Analytics Certified Partner, is Netprofiler ook één van de weinige Google Analytics Premium Resellers in Nederland. Google Analytics Premium is de betaalde variant van Google Analytics, bedoelt voor de organisaties die tegen de beperkingen van de gratis variant aanlopen.

Contact

Wil je meer weten over Google Analytics of de ondersteuning die wij bieden? Neem dan contact op met ons webanalytics team of bel op 020 - 345 94 88.

Klanten voor Google Analytics

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen