Google Data Studio

Google Data Studio

Wil je snel starten met het visualiseren van je online data en wil je een naadloze integratie met Google Analytics, dan kies je voor Google Data Studio.

Met Google Data Studio maken wij in een herkenbare interface binnen een relatief korte tijd visueel aantrekkelijke en inzichtelijk dashboards die door de deelfunctionaliteit makkelijk te delen zijn met je collega’s. Google Data Studio is hierdoor een perfecte tool om te starten met het inzichtelijk maken van je KPI’s en wij helpen je hier graag bij!

De voordelen van Google Data Studio:

Onze ervaring met Google Data Studio

Bij Netprofiler ondersteunen we organisaties met het implementeren en verbeteren van Google Data Studio inrichtingen en bieden we Data Studio trainingen en advies op maat.

Als Google Analytics Service Partner heeft Netprofiler de mensen en kennis in huis om alle vraagstukken omtrent dashboarding op te lossen.

Contact

Wil je meer weten over de dashboard mogelijkheden in het algemeen of Google Data Studio in het bijzonder? Neem vrijblijvend contact op met ons web analytics team via 020 - 345 94 88.

Klanten voor Google Data Studio

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Avontuur

‘Door onze kennis van de branche te bundelen met de specialistische kennis van Netprofiler hebben we de juiste stappen kunnen zetten op het gebied van gebruikersonderzoek’. (Patrick van Zijl, Avontuur)

bekijk alle cases case verder lezen