Personalisatie-tools

Optimaliseer je website voor je bezoeker door de juiste personalisatie-tools in te zetten.

Personalisatie-tools

Het gebruik van de juiste tools is noodzakelijk om je website te personaliseren. Bij deze vorm van optimalisatie geef je immers de tooling de vrijheid om je website aan te passen per bezoeker. Wij helpen jou met de juiste tools voor je personalisatie.

Personaliseren met data. Het verzamelen van data is de toekomst van data driven online marketing. We koppelen deze data of bouwen een centrale database waardoor je profielen kunt opbouwen van bezoekers. Deze profielen gebruiken we vervolgens om de website te personaliseren. Wij helpen je bij het selecteren, implementeren en het continu succesvol inzetten van de juiste tool(s) om de resultaten te optimaliseren.

Wat wij bieden

Contact

Wil je weten welke tools voor jouw organisatie geschikt zijn? Of heb je vragen over een tool die jullie al gebruiken? Neem dan contact op met het User Experience Team via 020 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Avontuur

‘Door onze kennis van de branche te bundelen met de specialistische kennis van Netprofiler hebben we de juiste stappen kunnen zetten op het gebied van gebruikersonderzoek’. (Patrick van Zijl, Avontuur)

bekijk alle cases case verder lezen