Piwik

Een professioneel webstatistiekenpakket als alternatief voor Google Analytics.

Piwik

Piwik is een gratis open source webstatistiekenpakket en een goed alternatief voor Google Analytics. Met Piwik blijf je eigenaar van alle webstatistieken die worden vastgelegd, omdat het programma de gegevens binnen een eigen infrastructuur opslaat.

Piwik biedt de mogelijkheid de applicatie op je eigen server (of bij je eigen hostingpartner) te laten draaien. Hierdoor heb je volledige controle over de verwerking en opslag van de webstatistiekendata. Dit is een groot voordeel voor organisaties die data security belangrijk vinden zoals financiële en (semi)overheidsinstellingen.

Enkele voordelen van Piwik:

Onze ervaring met Piwik

Wij hebben ervaring met het inzetten van Piwik bij diverse organisaties. We zien Piwik dan ook als een goed alternatief voor Google Analytics, zeker voor organisaties die data security belangrijk vinden. Wij helpen je met de implementatie, configuratie, rapportages en analyses voor Piwik. Ook verzorgen wij technische trainingen en gebruikerstrainingen voor de tool Piwik.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Piwik of de ondersteuning die wij bieden? Neem dan contact op met ons webanalytics-team of bel ons op 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Prominent

“Bij Prominent zijn we no-nonsense, eerlijk en resultaatgericht. Dat zoek ik ook in een partner. Netprofiler sluit volledig bij ons aan en ontzorgt mij op alle fronten.” (Chiel Menthen, Online Performance Marketeer Prominent)

bekijk alle cases case verder lezen