Diensten

Sisense

Sisense

Is er binnen je bedrijf behoefte aan inzichten die makkelijk toegankelijk zijn voor iedereen? Dan is Sisense als BI tool een goede oplossing.

Door samen met jou te kijken naar welke informatiebehoefte er intern leeft en welke KPI’s beschikbaar moeten zijn, kunnen wij innovatieve dashboards leveren. Met het gebruik van Sisense wordt het analytische proces eenvoudiger en zijn inzichten eenvoudig te delen binnen de organisatie. De interactieve, webgebaseerde dashboards van Sisense zorgen ervoor dat je in staat bent om informatie te begrijpen met een verscheidenheid aan visualisaties. Hierbij is het mogelijk om data vanuit meerdere bronnen bij elkaar te brengen en hier vervolgens uitgebreide analyses op uit te voeren.

De voordelen van Sisense:


Onze ervaring met Sisense

Bij Netprofiler ondersteunen we organisatie met het implementeren, trainen en verbeteren van Sisense inrichtingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over Tableau of andere digital analytic tools? Neem vrijblijvend contact op met ons webanalytics team via 020 - 345 94 88.

Klanten voor Sisense

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen