Diensten

Tableau

Tableau

Ben je op zoek naar een uitgebreid dashboard met analytische functionaliteiten? Dan biedt Tableau uitgebreide opties. Wij kunnen in samenwerking de kracht van Tableau benutten voor uitgebreide dashboards.

Doordat Tableau zich volledig focust op haar software heeft Tableau veel extra toepassingen zoals forecasting, trendlijnen en andere analyses waarmee je gemakkelijk tot nieuwe inzichten kan komen. Al deze inzichten zijn gemakkelijk te delen met collega’s via Tableau online of Tableau server. Wanneer je klaar ben met een analyse kan je de analyse gemakkelijk delen. Door je dashboard te publiceren kan iedereen het snel bekijken op zijn/haar desktop of mobiel. Hierbij zijn er verschillende vormen van de tool.

Tableau online

Door gebruik te maken van Tableau Online kan je snel in de cloud samenwerken aan het ontwikkelen van dashboards en analyses. Tableau Online is een SAAS-oplossing waarmee je zonder ICT-kennis aan de slag kan zonder investering in dure hardware.

Tableau server

Tableau Server is in staat om binnen enkele seconde dashboards te publiceren om daarna de resultaten te delen met collega’s of klanten. Via een smartphone, tablet, laptop of desktop kan de dashboard worden bekeken.

Tableau desktop

Tableau Desktop is een eenvoudige tool waardoor je snel nieuwe databronnen koppelt aan je tool. Door de drag- and drop methode kan je in de gemakkelijke interface eenvoudig data analyseren en staren met het maken van datavisualisaties.

Onze ervaring met Tableau

Bij Netprofiler ondersteunen we organisaties met het implementeren, trainen en verbeteren van Tableau inrichtingen.

Contact

Wil je meer weten over Tableau of andere digital analytic tools? Neem vrijblijvend contact op met ons webanalytics team via 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen