Diensten

Webtrekk Tool

Integratie van in-depth analytics met krachtige, geautomatiseerde marketingtools.

Webtrekk Tool

Webtrekk geeft je toegang tot een eindeloze reeks aan filters en analysefuncties. Daarbij beschikt de tool over een ingebouwde tagmanagement functionaliteit, een A/B-test tool en een volledige module om de customer journey inzichtelijk te maken.

Met Webtrekk kun je een breed scala aan marketingtools terugbrengen naar één multifunctionele tool. Webtrekk maakt gebruik van ruwe data waarmee jij je marketingcampagnes kunt optimaliseren en verbeteren. Hierdoor heb je geen problemen meer met non-valide data (sampling) in je analytics. Deze ruwe data wordt vervolgens ingezet in de uitgebreide rapportages en volledig aanpasbare dashboards. Tenslotte breng je met een visual klikpad je analyses en processen eenvoudig in kaart. Deze extra ingebouwde functionaliteiten, in de vorm van een overlay en heatmap, helpen je het gedrag van je bezoekers te visualiseren.

Voordelen van Webtrekk

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van Webtrekk voor jouw organisatie? Neem contact met met één van onze Webtrekk-consultants of bel ons op 020 - 3459488.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen