Diensten

Personalisation training

Volg een training via Netprofiler en leer alles over het personaliseren van jouw website.

Personalisation training

Wil je zelf aan de slag met personalisatie op jouw website, maar heb je geen of weinig ervaring met deze nieuwe ontwikkeling? Netprofiler verzorgt op maat gemaakte trainingen om jouw kennis te vergroten.

Personalisatie-trainingen op maat. Personalisatie is geen vaardigheid die je van de een op de andere dag beheerst. Het is een proces met meerdere stappen en disciplines en het kost tijd om deze goed te leren beheersen. In een training doorlopen wij samen met jou en je collega’s het proces en staan we stil bij de rolverdeling. De training is volledig gepersonaliseerd, afhankelijk van de organisatie en de tool, die jullie gebruiken om de personalisatie door te voeren. Mochten jullie nog geen tool gebruiken, dan doorlopen we het proces zonder praktijkgerichte opdrachten in de tool. Wij geven zowel trainingen bij ons op kantoor als in-company-trainingen op locatie.

Wat wij bieden:

Of je nu een startende online marketeer bent of een doorgewinterde expert, wij bieden workshops en trainingen op elk niveau. Zo is er altijd een training die aansluit bij jouw ervaring en wensen.

Wij bieden trainingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen, gericht op jouw organisatie. Van het gebruik van tools tot het personaliseren van je website tot specifieke user cases die jij wilt behandelen.

Om specifiek in te gaan op jouw situatie en organisatie bieden wij trainingen aan op elke gewenste locatie.

Contact

Wil je meer weten over ons trainingsaanbod op het gebied van personalisatie? Neem dan contact met ons of bel 020 - 345 94 88. Wij helpen je graag!

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen