Diensten

Affiliate marketing

Met affiliate marketing beloont een adverteerder zijn partners voor een lead of sale die gegenereerd is via hun platform.

Affiliate marketing

Wil je extra omzet boeken én meer naamsbekendheid genereren? Dan is affiliate marketing een goede uitkomst!

Wat is affiliate marketing? Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing. Een adverteerder gaat partnerships aan en beloont partners met een vergoeding voor de sales die via hun platform zijn gegenereerd. Deze partners worden ook wel 'affiliates' genoemd. Op het platform van de affiliate staan links of banners die doorlinken naar de adverteerder. Als een bezoeker op zo’n link klikt, wordt er een cookie geplaatst op het device van de gebruiker. De affiliate ontvangt vervolgens een vergoeding wanneer de bezoeker binnen een bepaalde termijn een product via de website van de adverteerder koopt.

Onze ervaring met affiliate marketing:

Onze specialisten bepalen de juiste strategie voor jouw organisatie. Wij helpen met het opzetten van doelgerichte campagnes, effectief adverteren op Marktplaats en het optimaal en slim gebruikmaken van een feedmanagementtool.

Wij adviseren over hoe je affiliate netwerken kunt inzetten en verdienmodellen toepast. Zo gebruiken veel van onze klanten Marktplaats om hun zichtbaarheid en marktaandeel te vergroten. Er zijn daarnaast meerdere vergoedingsmodellen mogelijk: de cost per sale (CPS) of cost per click (CPC).  Wij adviseren je over welk model het best bij jouw strategie past.

Het is belangrijk dat je de juiste tool inzet wanneer je gebruikt maakt van affiliate marketing. Voor webshops met een groot productassortiment ontwikkelden wij de tool Feedcommerce. Dit is een feedmanagementtool waarmee je gemakkelijk je volledig productassortiment op Marktplaats  zet.

Contact

Wil je meer informatie over onze diensten op het gebied van affiliate marketing? Neem vrijblijvend contact op met ons Traffic Team of bel 020 – 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen