Diensten

B2B Online marketing

B2B Online marketing

Online marketing voor B2B vergt een aparte aanpak. Consultants die de B2B markt kennen, weten welke kanalen er worden ingezet en welke campagnes nu echt resultaat opleveren. Binnen de LevelUp Group (waar Netprofiler onderdeel van is) is ons zusterlabel Leadscope volledig gespecialiseerd in online marketing voor de B2B. Met consultants die de B2B markt kennen en weten welke uitdagingen er dagelijks zijn en hoe data-gedreven online marketing in de B2B markt succesvol uitgerold kan worden.

De werkwijze van Leadscope

Online marketing voor de B2B markt vergt een andere aanpak ten opzichte van de B2C markt. Online media-gebruik wordt net iets anders toegepast, sales processen zijn langer en complexer en je focust je niet alleen op het genereren van een lead, maar moet er ook voor zorgen dat de leads zo kwalitatief mogelijk zijn en converteren tot klanten. De B2B consultants van Leadscope kennen deze uitdagingen en zijn hier dag in dag uit voor onze klanten mee bezig.
Leadscope begint bij het afstemmen van de KPI’s. Zo willen we weten wat een nieuwe klant, een sales-qualified-lead (SQL) en een marketing-qualified-lead (MQL) mag kosten. We weten dan wat iedere stap in de funnel maximaal mag kosten en kunnen dan data-gedreven experimenteren met het vinden van de succesvolle kanalen die binnen de maximale cost-per-lead een lead kunnen genereren.
Leadscope focust zich niet alleen op het generen van de juiste traffic die converteert, maar zorgt ook voor conversieverbetering en betere inzicht in de kwaliteit van leads door webanalytics implementaties naar een hoger level te tillen.Jouw voordelen:

Voorbeeld

Een lead voor een demo-aanvraag mag maximaal 200 euro kosten. Leadscope test verschillende kanalen zoals: Google Ads, LinkedIn advertising, SEO of display advertising met een beperkt budget om te testen of deze kanalen binnen de gestelde KPI’s deze leads kunnen genereren. Pas bij succes wordt er opgeschaald. Ondertussen werken we aan conversieverbetering en verbeteren we de datakwaliteit om inzichtelijk te krijgen wat de conversie van een demo-aanvraag naar een klant is om hier vervolgens ook op te optimaliseren.

Vast klantteam

Leadscope werkt met multidisciplinaire teams met specialisten die de B2B markt kennen en weten welke uitdagingen er dagelijks spelen. Afhankelijk van het kanaal waar we de meeste potentie in zien om een experiment in op te zetten vormen we het team met specialisten die bij jouw doelstelling past.

Welke klanten gingen je voor?

Contact

Wil je meer informatie bekijk dan de website van ons zusterlabel Leadscope of neem contact met ze op.