Display advertising

De ideale manier om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten.

Display advertising

Wil jij de naamsbekendheid van je organisatie vergroten of de conversie verhogen? Display advertising is de ideale manier om dit te realiseren.

Met de nieuwste real time bidding (RTB) en programmatic display-technieken bereiken wij jouw doelgroep zo effectief en efficiënt mogelijk. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je de juiste persoon, op het juiste moment, met de juiste boodschap bereikt. Hierdoor besteed je je budget zo slim en efficiënt mogelijk. Afhankelijk van jouw doelstellingen stellen wij een display advertising-strategie op. Deze varieert van een dynamische retargeting-campagne tot een brede branding-campagne. Het inzetten van video advertising, YouTube en rich media banners behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Verdiep je verder in Display advertising

neem contact op

Wat wij je bieden:

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van real time bidding en programmatic buying. Hierdoor wordt je budget zo effectief en efficiënt mogelijk besteed en behaal je een zo hoog mogelijk rendement.

Wij nemen het hele proces voor je uit handen. Van het opstellen van een display advertising strategie tot aan de opzet, het beheer en de rapportage van de campagnes.

Display advertising is de ideale manier om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten. Door de inzet van de nieuwste technieken op het gebied van real time bidding en dynamische remarketing is het daarnaast ook een zeer geschikt middel om je conversie te verhogen.

Transparantie staat voor ons voorop: heldere afspraken en duidelijke kosten. Wij hanteren geen opslag op de CPC- of CPM-tarieven. Voor de start spreken we vaste kosten af voor het opzetten, beheren en optimaliseren van de campagnes. Daarnaast leveren wij duidelijke rapportages van jouw campagnes, zodat je op elk gewenst moment de resultaten kunt inzien.

Contact

Wil je weten wat display advertising voor jouw organisatie kan doen? Neem dan contact op met het Traffic Team of bel 020 345 95 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Prominent

“Bij Prominent zijn we no-nonsense, eerlijk en resultaatgericht. Dat zoek ik ook in een partner. Netprofiler sluit volledig bij ons aan en ontzorgt mij op alle fronten.” (Chiel Menthen, Online Performance Marketeer Prominent)

bekijk alle cases case verder lezen