Diensten

Remarketing

Haal meer resultaat uit je huidige websitebezoekers met onze remarketingstrategie.

Remarketing

Dankzij een juiste remarketing-benadering komen terugkerende bezoekers sneller in actie dan nieuwe bezoekers.

Je return on investment is met remarketing heel gunstig. Het loont dus om je bezoekers opnieuw te benaderen. Elke dag ontvangt je website veel bezoekers. Veel bezoekers verlaten je website helaas weer zonder een concrete actie uit te voeren. Remarketing brengt deze bezoekers terug naar je website en zet ze tot actie aan.

 

Win je bezoekers terug met remarketing

Onze succesvolle remarketingstrategie bestaat uit drie stappen:

Zo winnen we via remarketing in het display-netwerk de bezoeker terug. Ook remarketing in het zoeknetwerk (RLSA) werkt heel goed!

Wat wij je bieden

Onze consultants zijn gespecialiseerd in remarketing. Hierdoor kunnen wij voor elk type product of dienst een slimme strategie uitdenken.

Een goede data-analyse helpt je om de juiste doelgroepen te onderscheiden. Onze remarketingspecialisten werken daarom veel samen met de web-analyticsconsultants.

Wij gaan voor het behalen van een maximaal campagneresultaat. Remarketing is hiervoor een goed werkend middel. Wij werken graag met concrete doelstellingen.

Contact

Wil jij weten hoe remarketing jouw resultaten kan verbeteren? Neem vrijblijvend contact met ons op en bel met 020 345 9488.

Klanten voor Remarketing

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen