Diensten

Feedmanagement

Haal maximaal rendement uit je webshop.

Feedmanagement

Wil jij altijd actueel zijn? Je producten eenvoudig aan je SEA-campagnes toevoegen of uitsluiten? Dan heb je een goede feed nodig.

Wij adviseren je graag over de vereisten van je feed voor de beste campagnes. En helpen je bij de optimalisatie van je feed voor een nog hoger rendement.

Meer bezoekers met een sterke feed.

De inhoud van de feed bepaalt de kwaliteit van je SEA-campagnes. Een goede feed helpt je om je campagnes automatisch actueel te houden. Ieder kanaal stelt andere eisen aan een feed. Hoe beter je de feed afstemt op de specificaties van een kanaal, hoe beter de zichtbaarheid. Bij een verbeterde zichtbaarheid zullen meer bezoekers je website bezoeken.

Met onze eigen feedmanagementtool Feedcommerce kunnen wij snel aanpassingen doen en een feed verder verbeteren. Wij hebben dit al voor veel van onze klanten met succes toegepast in shopping- en longtailcampagnes.

Wat wij je bieden:

Sinds het mogelijk is om met feeds te werken, zijn wij hierbij betrokken. Wij weten exact aan welke vereisten een feed moet voldoen om succesvol te zijn.

Veel van onze klanten maken gebruik van onze feedmanagementtool. Onze tool is zelfs in de meeste gevallen gratis voor je beschikbaar!

Contact

Wil jij weten hoe je meer rendement kunt behalen met feedmanagement? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen