Diensten

Market Places

Bereik jouw koopgerichte doelgroep via Market places

Groeien met Marketplaces?

 Wil jij ook meer bereik genereren of meer verkopen via Market Places?

BOL.com is de grootste Market Place van Nederland. Amazon is de grootste Market Place ter wereld. Niet voor niets start het merendeel van de Nederlanders hun zoektocht op één van deze platformen. Wil je dit kanaal bovendien maximaal integreren binnen je bestaande marketingstrategie?

Hoe wij kunnen helpen

Wij onderzoeken hoe je optimaal vindbaar bent en hoe je maximaal rendement kunt halen uit Market Places, wat voor jou de beste strategie is en ondersteunen je op allerlei manieren bij het voeren van campagnes.

Is een Market Place interessant voor jouw organisatie? Of je doelstelling nou winstgevende groei is, het verkennen van (buitenlandse) markten of het vergroten van je merkbekendheid, samen onderzoeken we jouw business case.

Op basis van jouw marketingdoelen bepalen we de meest effectieve Market Place strategie. We houden daarbij rekening met jouw totale e-commerce strategie en je bestaande logistieke processen. We helpen je datagedreven keuzes te maken uit de producten en diensten binnen jouw assortiment waarmee je maximaal effect bereikt door weergave op Market Places.

We verzorgen voor jou het hele proces van adverteren op Market Places, van het opzetten van een account tot aan de technische implementatie. Zo creëren we een stevig fundament voor al jouw toekomstige campagnes.

Van zoekwoordanalyse tot aan contentoptimalisatie, met onze ervaring in het optimaliseren van de organische rankings (SEO), zorgen wij ervoor dat jouw producten optimaal zichtbaar zijn in de listings.

Wat je zo bereikt

Door te adverteren op Market Places toon je jouw producten altijd aan de juiste doelgroep op het juiste moment. Zo vergroot je je bereik en haal je maximaal rendement uit jouw marketingbudget.  Wil jij ook meer verkopen via Market Places? Lees hoe we voor JBL door te adverteren via Amazon een verdubbeling van de omzet realiseerde in deze klantcase.

Meer weten?

Wil je weten wat Market Places voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande button of bel 020 - 345 94 88.

Klanten voor Market Places

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen