Diensten

Social media advertising

Met een slimme data-analyse haal je het maximale uit je campagnes en advertenties op social media.

Social media advertising

Welke social media gebruikt je doelgroep? Welke interesses hebben ze? Met de juiste interpretatie van data bereik je je doelgroep beter en haal je de beste ROI uit je social media campagnes!

Social media bieden veel mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Om succesvol te zijn, is het daarom essentieel de juiste strategie en doelgroep te bepalen. Wij helpen je kennis en data over je doelgroep in te zetten om hen te bereiken via jouw social media-kanalen.

Verdiep je verder in Social media advertising

neem contact op

Onze ervaring met social media advertising

Wil je meer naamsbekendheid of meer conversies bereiken met social media advertising? Samen met jou leggen wij van tevoren doelen en verwachtingen vast voor je campagne. Daardoor kunnen we gericht te werk gaan en het maximale resultaat bereiken.

Wat voor Facebookvriend is jouw organisatie? Wat post je, en voor wie? Wij helpen jou bij het bepalen van je sociale identiteit. Vervolgens kiezen we de juiste insteek om jouw doelgroep van relevante content te voorzien. Met onze aanpak halen wij samen met jou maximaal resultaat uit campagnes op social media.

Wij helpen je de juiste doelgroep op social media te bereiken. Dit doen we door jouw eigen data en webstatistieken te analyseren met specialistische kennis. De combinatie van webanalyse en social media advertising is krachtig, waardoor je zeker weet dat je budget juist wordt besteed.

Een heldere campagnestructuur zorgt voor controle over wie je bereikt met welke boodschap. Wij helpen jou met de structurering van het account, verdeling van budgetten en het snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast adviseren wij op het gebied van targeting, mobile advertising en het aanspreken van nieuwe doelgroepen die je alleen bereikt via social media.

Naast het bereiken van jouw doelgroep, wil je natuurlijk ook return-on-investment op jouw social mediacampagnes. Wij helpen je de personen te bereiken die al interesse hebben getoond in jouw merk of specifieke producten. Bijvoorbeeld via remarketing-campagnes met aantoonbare conversies.

Contact

Wil jij weten waar jouw kansen liggen op het gebied van social media advertising? Neem dan contact met ons op of bel 020 345 9488.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen