Diensten

Facebook advertising

Haal het maximale uit jouw Facebook-strategie met onze allesomvattende aanpak.

Facebook advertising

Aanwezig zijn op Facebook alleen is niet genoeg. Een goede Facebook-strategie is essentieel om succes bij jouw doelgroep te behalen. Vergroot je naamsbekendheid en de betrokkenheid van je doelgroep voor meer conversie met Facebook Advertising.

Naast aanwezigheid op Facebook, wil je natuurlijk je doelstellingen voor bereik, branding, leads en sales behalen. Op geen enkel ander kanaal kan zo nauwkeurig geadverteerd worden als op Facebook.

Om je doelgroep te bereiken, heb je een goede strategie nodig. Wat wil jouw doelgroep horen? Waar ligt hun interesse? Een te algemene aanpak leidt tot verlies van de controle,maar als je de juiste strategie volgt, kun je veel uit Facebook halen. Verspil daarom niet langer budget en ga gestructureerd aan de slag!

Wat wij bieden:

Veel bedrijven zetten Facebook als doel op zich in, vanuit de gedachte: 'We moeten ook iets met Facebook doen'. Het is echter belangrijk om samen doelen vast te stellen voor Facebook Advertising. Facebook is tenslotte onderdeel van je marketing-mix. Gebruik je Facebook Advertising voor branding, leads, sales of klantenbehoud? Wij kijken hier samen met jou naar aan de hand van de customer journey.

Uitingen moeten afgestemd worden op de doelgroep. Net als bij andere sociale media draait het bij Facebook om interactie. Wij helpen je bij het bepalen van relevante content om de doelgroep te bereiken, te boeien en aan jouw organisatie te binden. De centrale vraag is: wat zegt jouw doelgroep op Facebook over jou als 'Facebook-vriend'?

Wij helpen je bij het vinden en bereiken van je Facebook-doelgroep. Door onze specialistische kennis van Facebook Advertising vinden wij in no-time jullie Facebook-doelgroep. Dit doen we door de webanalyse te verbinden aan de Facebook-data. Vanaf nu bereik je dus alleen nog een relevante doelgroep, en verspil je geen budget!

Een goede structuur is noodzakelijk om de campagne te optimaliseren. Wanneer je te algemene campagnes opzet, heb je geen inzicht in de resultaten. Een goed gestructureerde campagne levert inzicht in de doelgroep en zorgt ervoor dat je je budget juist besteedt. Wij helpen je campagnes te structureren en maximaal resultaat te behalen.

Contact

Benieuwd naar een allesomvattende Facebook-strategie? Neem dan contact met ons op of bel 020 345 9488.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen