Diensten

Instagram advertising

Bereik de doelgroep jongeren met Instagram-advertising.

Instagram advertising

Heb jij moeite met het verbinden van jongeren aan jouw organisatie? Dan is Instagram hét sociale medium om in te zetten. Breng jouw organisatie gericht onder de aandacht van deze doelgroep met Instagram-advertising.

Bereik je doelstellingen met Instagram-advertising. Sinds oktober 2015 is Instagram-advertising beschikbaar in Nederland. Het advertisingplatform vereist een gedegen aanpak om geen fouten te maken bij de veelal jonge doelgroep. Wil jij Instagram inzetten om de branding,- sales,- en leaddoelstellingen van jouw organisatie te bereiken? Met onze aanpak en werkwijze behaal jij succes.

Onze ervaring met Instagram-advertising:

Instagram draait om inspiratie. Het inzetten van goed beeldmateriaal en het overbrengen van de juiste boodschap zijn de belangrijkste voorwaarden voor Instagram-advertising. Adverteren op Instagram is ideaal voor branding, het vergroten van de naamsbekendheid en het promoten van nieuwe en bestaande producten. Wij stellen samen met jou de doelstellingen op en maken een effectief plan van aanpak.

Instagram maakt gebruik van Facebook interface voor de targeting. De doelgroep van Facebook en Instagram komt echter niet overeen. Op basis van eigen data-analyses, interesses, remarketing en geografische en demografische gegevens, stellen wij de doelgroepen vast. Hoe relevanter, hoe minder de weerstand onder de doelgroep en hoe groter het succes.

Instagram is een mobiel medium. Het is daarom belangrijk dat de landingspagina van je website responsive is. Zonder een goede mobiele pagina is het directe resultaat aanzienlijk lager. Speel hier daarom op in met een mobiele pagina waar de conversie-actie direct duidelijk is.

Het bereiken van specifieke doelgroepen is de belangrijkste doelstelling bij social media-advertising. Door te werken met doelgroepprofielen verschaffen wij maximaal inzicht in de doelgroep om de resultaten te maximaliseren.

Contact

Is Instagram het geschikte medium om de doelgroep van jouw organisatie te bereiken? Wij helpen je met de inzet van Instagram-advertising. Neem contact op met het Traffic-team of bel 020 345 9488.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen