Diensten

LinkedIn advertising

Breng jouw organisatie of merk onder de aandacht van de B2B-doelgroep op het grootste zakelijke platform van Nederland.

LinkedIn advertising

Heb jij moeite om via Adwords of social media de zakelijke doelgroep te bereiken? Dan is LinkedIn hét sociale medium om in te zetten.

Bereik je doelstellingen met LinkedIn-advertising. LinkedIn is hét platform om de zakelijke B2B-doelgroep te bereiken. Met het selfserviceplatform is jouw zakelijke doelgroep makkelijk en doelgericht te targeten. Wij helpen je om je B2B-doelstellingen op LinkedIn te definiëren en succes te halen uit de campagnes. Met LinkedIn-advertising bereik je jouw zakelijke branding,- sales,- en leaddoelstellingen.

Onze ervaring met LinkedIn advertising:

Door het zakelijke karakter van LinkedIn wijken de targetingmogelijkheden af van andere sociale media. Kennis en inzicht in de doelgroep is daarom van belang. Wij helpen je vanuit onze eigen jarenlange ervaring en op basis van analytics en CRM-data met het bepalen van de doelgroep. Deze inzichten koppelen wij vervolgens aan de targetingopties: bedrijfsnaam, functies, werkveld, leeftijd, senioriteit, LinkedIngroepen en meer.

Binnen het selfserviceplatform van LinkedIn zijn er twee advertentietypes. Afhankelijk van de doelstellingen van de campagne, wordt er gekozen voor gesponsorde verhalen in de LinkedIn feed of voor advertenties in de rechterkolom. Daarnaast nemen wij ook de inhoud van het bericht mee in onze aanpak om de doelgroep direct aan te spreken.

De laatste stap in onze aanpak is het bijsturen van de resultaten. Om met het gestelde budget maximaal resultaat te behalen is het belangrijk na de opzet te beginnen met optimaliseren. Door de campagnes in te delen naar doelgroepprofielen verschaffen we inzicht in de doelgroep. Deze kennis zetten wij vervolgens in voor de gehele social media aanpak.

Contact

Is jouw organisatie klaar om de zakelijke markt te veroveren? Neem dan contact op met het Search-Team of bel 020 345 9488.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen