Diensten

Social media trainingen

Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn? Bij Netprofiler vind je altijd een training op maat!

Social media trainingen

Wil je meer relevant verkeer naar je website? Dan is social media onmisbaar om de doelgroep te bereiken. Leer alles over social media advertising in een training op maat!

Met social media en de vele targetingmogelijkheden wordt de doelgroep heel nauwkeurig bereikt. Wil jij meer kennis opdoen over Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn om de doelstellingen op het gebied van branding, sales of leads te realiseren? Ons team van experts geeft diverse workshop en trainingen op het gebied van social media op elk niveau!

Onze social media trainingen

Of je nu al wel of geen ervaring hebt op het gebied van social media adverteren, wij bieden workshops en trainingen aan op elk niveau. Zo is er altijd een training die aansluit op jouw behoeftes en wensen!

Wil je meer weten over hoe jij social media als organisatie kunt inzetten? Of wil je een specifieke training of workshop op Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter? Wij stemmen onze trainingen af op jouw ervaring en wensen. Van strategie tot praktische workshops: Netprofiler heeft altijd een training die bij jou past!

In onze aanpak maken wij altijd gebruik van data om tot de beste aanpak te komen. Door bestaande data te koppelen aan de targetingmogelijkheden van social media, behalen wij maximaal resultaat. Met onze algemene social media training kun jij hiermee zelf aan de slag!

Naast trainingen op locatie waarin we dieper ingaan op jouw specifieke situatie, verzorgen wij op regelmatige basis standaard workshops en trainingen op ons kantoor. Hierin gaan wij in op de basisbeginselen en mogelijkheden van social media advertising. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je je doelgroep bepaald en waarom een duidelijke campagnestructuur essentieel is voor succes.

Contact

Wil je meer weten over ons trainingsaanbod of een training plannen? Neem dan contact met ons op of bel 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen