Diensten

Twitter advertising

Vergroot snel en eenvoudig jouw zichtbaarheid en succes in de Twitter-feed.

Twitter advertising

Twitter is altijd live, actueel en open voor iedereen. Waar liggen jouw kansen om het gesprek met de doelgroep aan te gaan? Kortom: hoe kun jij succes halen uit de Twitter-feed?

Realiseer je doelstellingen. In Nederland maken 2,8 miljoen mensen gebruik van Twitter, waarvan 1 miljoen dagelijks. Actieve Twitteraars zijn nieuwsgierig en als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Wij helpen je de juiste strategie en targeting te bepalen om je branding, sales en leads doelstellingen te realiseren!

Onze ervaring met Twitter Advertising:

Is Twitter Advertising nog nieuw voor je organisatie? Of leveren je Twitter-campagnes niet het gewenste resultaat? Aan de hand van ons customer journey-model helpen wij je de juiste strategie te bepalen en de boodschap, targeting en doelstellingen optimaal op elkaar af te stemmen.

Stel voor jezelf vast wat je wilt bereiken met Twitter Advertising. Wil je jouw organisatie onder de aandacht van de doelgroep brengen, e-mailadressen verzamelen of sales genereren? Samen kiezen we de juiste campagnedoelstellingen die passen bij jouw organisatiedoelstellingen.

Wie wil je bereiken en welke targetingmethode past hier het beste bij? Wij achterhalen welke trefwoorden je doelgroep gebruikt in tweets, welke accounts je doelgroep volgt en welke interessecategorieën je kunt targeten. Daarnaast kun je jouw doelgroep natuurlijk ook real-time bereiken tijdens tv-uitzendingen of bij specifieke events.

Goede content is minstens zo belangrijk als de juiste doelstellingen en de juiste targeting. Spreek je doelgroep op een overtuigende manier aan en vergroot de interactie. Wij helpen je promoted tweets op te stellen die passen bij het berichttype. Ook helpen we bij het creëren van websitecards en het implementeren van Twitter cards: een gratis mogelijkheid om automatisch je tweets te verrijken.

Contact

Wil jij succesvol aan de slag met Twitter Advertising? Neem dan contact met ons Traffic Team op of bel 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen