Diensten

Traffic Trainingen

SEO/SEA/Social Media

Traffic Trainingen

Wil jij meer relevant verkeer naar je website? Dan is goede kennis over SEO en SEA onmisbaar. Leer alles over Traffic Optimization in een training op maat.

Meer kennis opdoen over zoekmachineoptimalisatie (SEO), AdWords of social media advertising? Ons team van experts geeft diverse trainingen en workshops op gebied van traffic optimization op elk gewenst niveau: van beginnerscursus tot trainingen voor gevorderden. Wij geven zowel trainingen op open inschrijving op ons kantoor als incompany-trainingen op locatie.

Ons trainingsaanbod:

Of je nu een startende online marketeer bent of een doorgewinterde expert, wij bieden workshops en trainingen aan op elk niveau. Zo is er altijd een training die aansluit bij jouw ervaring en wensen.

Wil je meer weten over de basisbeginselen van AdWords, je website beter laten ranken in Google of leren welke kansen er voor je organisatie liggen op het gebied van Facebook advertising? Wij bieden trainingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen.

Op regelmatige basis verzorgen wij standaard workshops en trainingen op ons kantoor. In deze trainingen leer je bijvoorbeeld alles over het opzetten van je eerste AdWords-campagne of de fijne kneepjes van SEO. Als je wilt dat we dieper ingaan op jouw specifieke situatie, dan bieden wij ook klantspecifieke trainingen op locatie.

Contact

Wil je meer weten over ons trainingsaanbod? Neem dan contact op met het Traffic Team via 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen