Diensten

Zoekmachine marketing (SEA)

Met adverteren in zoekmachines verhoog je de traffic naar je site én je conversie.

Zoekmachine marketing (SEA)

Wil je meer rendement uit je SEA-budget? En wil je de nieuwste inzichten direct toepassen in je advertenties in zoekmachines? Wij helpen je het beste uit je SEA te halen met analyse en advies.

Search engine advertising (SEA) is het tegen betaling plaatsen van advertenties naast de natuurlijke zoekresultaten in een zoekmachine. De adverteerder koppelt de advertenties aan een zoekwoord, een regio en aan bepaalde netwerken. Onze SEA specialisten geven strategisch advies, verzorgen het dagelijkse beheer van advertenties in zoekmachines, geven strategisch advies of trainen jouw medewerkers. Wij werken zowel projectmatig als op doorlopende opdrachten.

Verdiep je verder in Zoekmachine adverteren (SEA)

neem contact op

Onze ervaring met SEA

De SEA specialisten van Netprofiler werken altijd op basis van duidelijk geformuleerde doelstellingen. Dit is het vertrekpunt. Vanuit deze doelstellingen formuleren we samen met jou een strategisch en/of tactisch plan.

Bij SEA focussen we ons op vier pijlers:

Elke euro kun je maar één keer uitgeven. Daarom is het belangrijk het budget toe te kennen aan de campagnes die het meeste effect realiseren. Onze SEA specialisten monitoren en optimaliseren dit continu.

Relevantie is het sleutelwoord bij SEA. Wanneer je relevant bent, word je beter gewaardeerd door Google of Bing en door de gebruiker. Onze SEA specialisten testen voortdurend zoekwoorden, advertenties en landingspagina's om de relevantie te verhogen.

Wij geloven in de kracht van data. Door data op een slimme manier toepasbaar te maken, kunnen we betere campagnes realiseren, zodat jij betere resultaten behaalt dan je concurrentie.

Een hoger conversiepercentage heeft een positieve invloed op de resultaten. Daarom testen onze SEA-specialisten geregeld met advertentieteksten en landingspagina's om de resultaten verder te kunnen boosten.

SEA expertise

Wij zijn een officieel Google AdWords gecertificeerd bedrijf en hebben veelvuldig contact en kennisdeling met Google. Onze SEA specialisten volgen regelmatig trainingen over de nieuwste tooling op het gebied van SEA, zoals AdCore. Met deze kennis verzorgen wij het dagelijkse SEA beheer en geven wij strategisch advies. Ook delen we onze expertise in trainingen over adverteren voor zoekmachines.

SEA cases

Onze SEA specialisten werken voor diverse klanten in verschillende branches. Wij werken onder andere voor elektronica-partijen, opleiders, goede doelen, verzekeraars, automotive en overheidsinstanties.

Contact

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen met het verbeteren van je resultaten met SEA? Neem contact op met ons Traffic team of bel 020 345 94 88.

Klanten voor Zoekmachine marketing (SEA)

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen