Diensten

AdWords

Optimaliseer je AdWords-campagne met advies van onze AdWords-consultants.

AdWords

De concurrentie op Google wordt steeds heviger en er zijn continu nieuwe ontwikkelingen in AdWords. Het beheren en optimaliseren van AdWords campagnes is daarom belangrijker dan ooit.

Door slimme data- analyse, trends in de campagnes signaleren en marktontwikkelingen in kaart te brengen en hierop snel te anticiperen verbeteren wij de resultaten. Je kunt bij ons terecht voor allerhande vraagstukken. Wij denken graag mee over de strategie en kunnen ook (tijdelijk) het dagelijkse beheer en de optimalisatie verzorgen. Ook delen wij graag onze kennis in workshops en trainingen.

Onze ervaring met AdWords:

Wij werken al meer dan 12 jaar met AdWords en beheren en optimaliseren dagelijks vele campagnes voor uiteenlopende klanten. Ons doel is altijd om het budget zo effectief mogelijk in te zetten. Een weldoordachte strategie en bijbehorende structuur van de AdWords-campagnes zijn daarvoor de basis.

Wat wij je bieden:

Wij zijn een officieel AdWords-gecertificeerd bureau en werken al vele jaren samen met Google.

Wij hebben een groot team van specialisten. Daardoor zijn we in staat om zowel strategisch advies als het volledige operationele beheer te verzorgen. De opzet en het beheer van search campagnes kunnen wij je volledig uit handen nemen. Wij helpen je bestaande campagnes over te nemen en te verbeteren. Of we leiden medewerkers op om zelf goede campagnes te leiden. Hierbij zijn diverse tussenwegen mogelijk: van volledige ondersteuning tot training.

Wij zijn resultaatgericht en stemmen daarom graag met jou duidelijke doelstellingen af.

Contact

Wil jij weten waar jouw kansen liggen op het gebied van Google AdWords? Neem dan contact op met Traffic Team of bel met 020 345 94 88.

Klanten voor AdWords

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen