Diensten

BingAds

Behaal meer resultaat met BingAds.

BingAds

In Nederland heeft Bing misschien niet de gebruikersaantallen die Google heeft, adverteren op Bing levert wél een goed rendement. Dit komt vooral doordat de klikprijzen een stuk lager zijn in vergelijking met Google.

BingAds is een interessant middel om extra campagneresultaat te halen tegen een gunstige return on investment. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om een goed doordachte strategie te definiëren en de campagnes hier goed op in te richten. Wij helpen je graag met de strategie, de opzet en eventueel ook het dagelijkse beheer en optimalisatie.

Wat wij je bieden

Onze traffic-afdeling heeft vele jaren ervaring met SEA in Bing. Hierdoor weten wij precies wat belangrijk is om een BingAds-campagne succesvol te maken.

Wij hebben een groot team van SEA-specialisten. Hierdoor kunnen wij zowel strategisch advies als het volledige operationele beheer van de BingAds-campagnes verzorgen.

Wij focussen graag op resultaat. We spreken daarom graag duidelijke doelstellingen met je af. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement haalt uit BingAds.

Contact
Wil jij weten hoe je met BingAds je resultaten kunt maximaliseren? Neem dan vrijblijvend contact op of bel met 020 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen