Diensten

Google Shopping

Behaal meer rendement met de juiste Google shopping-strategie.

Google Shopping

Google shopping is voor veel adverteerders een belangrijke bron van inkomsten. Dit zorgt voor meer concurrentie op Google shopping. Hoe zorg je ervoor dat je meer inkomsten realiseert en de concurrentie voor blijft?

Wij beheren dagelijks Google shopping-campagnes voor meerdere klanten en volgen de ontwikkelingen op de voet. Hierdoor kennen wij de exacte vereisten voor een goede shopping campagne en ontwikkelen wij continu nieuwe inzichten die leiden tot betere prestaties. Het toevoegen van relevante data aan je datafeed is bijvoorbeeld een belangrijk element om succesvoller te zijn. Wij doen dit voor veel klanten en zien mooie resultaten. Ben je benieuwd hoe jij meer rendement behaalt? Wij denken graag met je mee.

Wat wij bieden:

Wij hebben consultants die zich voornamelijk bezighouden met Google shopping. Hierdoor kennen wij alle ins en outs en zijn we als eerste op de hoogte van de nieuwste toepassingen.

Wij hebben een eigen feedmanagementtool waardoor wij snel de juiste feed(s) kunnen creëren. Dit zorgt voor meer snelheid, waardoor we je zorgen uit handen nemen. Onze klanten mogen bovendien gratis gebruikmaken van deze tool.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Google shopping? Neem dan contact op met het Traffic Team of bel 020 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen