Diensten

SEA-strategie

Een goed doordachte SEA-strategie is een vereiste om de doelstellingen van jouw organisatie te behalen.

SEA-strategie

Met het definiëren van de juiste SEA-strategie voor onze klanten, behalen wij al jaren mooie resultaten. Kennisuitwisseling is essentieel bij het opstellen van een slimme SEA-strategie.

Hierdoor krijgen wij inzicht in de marktsituatie, de doelgroep en de unieke waarde van jouw bedrijf. Dit zijn belangrijke inzichten om de strategie mede vorm te geven. Op basis van de kenmerken en doelstellingen bepalen we de juiste SEA-strategie om maximaal resultaat te realiseren.

Wat wij bieden:

Wij geven al ruim 12 jaar advies over de SEA-strategie op onder andere Google en Bing. Dit doen wij voor verschillende organisaties in verschillende branches. Wij zijn een officieel gecertificeerd Google AdWords-bureau.

Wij hebben jarenlange ervaring met de inzet van digitale tools. Door slimmere toepassingen behalen wij een groter resultaat.

Wij werken intensief samen met onze webanalytics en conversie-specialisten. Hierdoor maken wij slim gebruik van data en optimaliseren wij continu het conversiepad met als doel het verder verbeteren van campagnes.

Wij dagen onszelf graag uit en houden van duidelijke doelstellingen om zo maximaal resultaat te behalen.

Contact
Wil jij meer weten over het neerzetten van een effectieve SEA-strategie? Neem dan contact op met het Traffic Team of bel met 020 345 9488.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen