AdCore

Behaal meer rendement met geautomatiseerde SEA-campagnes

AdCore

Heb je een uitgebreid productassortiment dat vaak wisselt in prijs, aanbod en beschikbaarheid? Zoek je een tool die automatisch SEA-resultaten optimaliseert?

Dan is adCore de juiste keuze. Wij werken al jaren intensief samen met adCore voor een groot deel van onze klanten.  Met Adcore heb je altijd actuele advertenties en bouw je eenvoudig grootschalige campagnes op basis van je productfeed. Wij verzorgen met plezier strategie, opzet en dagelijks beheer voor je.

AdCore zorgt ervoor dat:

Op die manier zijn je advertenties altijd actueel, relevant en onderscheidend. Ook kun je met adCore je biedoptimalisatie automatiseren. Hiervoor kun je gebruik maken van standaard algoritmes of met rules een volledig eigen biedstrategie inrichten.

Wat wij je bieden:

Wij zijn het eerste Nederlandse bureau dat een samenwerking met adCore is aangegaan. Wij hebben intensief contact met adCore en realiseren al jaren sterke resultaten voor onze klanten.

Onze klanten maken gratis gebruik van adCore.

Contact

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van adCore voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op via 020 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Prominent

“Bij Prominent zijn we no-nonsense, eerlijk en resultaatgericht. Dat zoek ik ook in een partner. Netprofiler sluit volledig bij ons aan en ontzorgt mij op alle fronten.” (Chiel Menthen, Online Performance Marketeer Prominent)

bekijk alle cases case verder lezen