Diensten

Content audit

Content vindbaar maken in de zoekmachine.

Content audit

Door de content op de juiste manier te optimaliseren, kan er meer bezoek vanuit de zoekmachines binnen gehaald worden op de website.

SEO content bestaat uit alles wat er voor de bezoeker zichtbaar is op een webpagina. Dit kan tekst zijn, maar ook video’s, afbeeldingen en tools. Voor zoekmachines is vooral de tekst belangrijk om te bepalen of een pagina relevant is voor een bepaald zoekwoord. In de content audit selecteren we een aantal pagina’s die we analyseren op het gebied van SEO. Aan de hand van deze analyse wordt uitgelegd wat er nog verbeterd kan worden en hoe pagina’s beter vindbaar gemaakt kunnen worden in de zoekmachines.

Wat wij je bieden:

Om beter vindbaar te worden in de zoekmachine, is het belangrijk eerst het zoekgedrag van de doelgroep in kaart te brengen met een zoekwoorden onderzoek. Hierna kan de huidige content hierop afgestemd worden door middel van keyword mapping. Hierbij krijgt elke bestaande pagina een eigen focus zoekwoord toegewezen. Op basis van het zoekwoorden onderzoek en het keyword mapping document, kan een content strategie opgesteld worden. Hierbij gaan we bepalen welke content het beste gemaakt kan worden.

Een content audit overkoepelt dit alles en laat zien hoe een bepaalde pagina geoptimaliseerd kan worden voor een zoekwoord.

Content speelt een belangrijke rol in elke SEO strategie. Zonder content heeft de zoekmachine namelijk ook niets om terug te laten komen in de zoek resultaten pagina’s. Middelmatige content zet echter geen zoden meer aan de dijk: jouw content moet minstens net zo goed zijn als die van jouw concurrent – en het liefst nog velen malen beter. In de content audit laten we zien hoe content geoptimaliseerd kan worden voor een bepaald zoekwoord. We delen de laatste tips en tricks op het gebied van:

Door de content op de juiste manier te optimaliseren, kan er meer bezoek vanuit de zoekmachines binnen gehaald worden op de website!

Contact

Wil jij weten hoe je content vindbaar kunt maken? Heb jij handvatten nodig voor het optimaliseren van de content, zodat deze straks beter vindbaar is in de zoekmachines? Wij kunnen je hierbij helpen met de content audit! Neem contact met ons op of bel met 020 345 9488.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen