Diensten

Google penalty recovery service

De terugkeer naar de resultatenpagina’s.

Google penalty recovery service

Een Google penalty gehad? Dan weet je waarschijnlijk al dat de woorden ‘Panda’ en ‘Penguin’ niet enkel naar het dierenrijk verwijzen.

’s Werelds meest gebruikte zoekmachine kan ingrijpen wanneer de website zich (al dan niet bewust) buiten de richtlijnen begeeft. Dit heeft direct een sterke negatieve impact op het aantal organische bezoekers van jouw website. Vraag is: waarom heeft mijn website een penalty van Google gekregen? En wat kunnen we er aan doen om de website klaar te maken voor een terugkeer naar de zoekresultaten pagina’s? Wij hebben het antwoord!

Wat wij bieden

Is er sprake van een Google penalty? En waarom? Een plotselinge daling in het organisch verkeer, kan meerdere oorzaken hebben. Er kan technisch iets verkeerd gegaan zijn, bijvoorbeeld bij een website migratie. Ook kan er een fout gemaakt zijn in de Robots.txt, waardoor een groot deel van de pagina’s niet meer toegankelijk is voor de zoekmachine. De Google penalty hoeft niet altijd ten grondslag te liggen voor het probleem. We zoeken dit graag voor je uit. Als er eenmaal is vastgesteld dat het om een penalty gaat, dan is het zaak om opzoek te gaan naar de oorzaak. Hiervoor kijken we graag even rond in het Google Analytics account, om te achterhalen waar het allemaal mis ging – en belangrijker nog: waarom?

Het kan zijn dat Google handmatig ingegrepen heeft, hiervan krijg je bericht. In dit geval zullen er maatregelen genomen moeten worden om de website weer binnen de richtlijnen van Google te laten vallen. Als er sprake is van een algoritme update, zullen we eerst uit moeten zoeken om welke update van de Google algoritme het gaat. Hierna kan er gezocht worden naar de oplossing, want daar draait het uiteindelijk om bij een Google penalty recovery: De terugkeer in de zoekresultaten!

Contact

Klaar om weer terug te keren naar de zoekresultaten? Laat ons dan de oorzaak zoeken van de tegenvallende resultaten! Dan kunnen we daarna gelijk een plan maken om de website weer terug naar de top (en daar voorbij) te brengen. Bovendien geven we je de handvaten mee om een Google penalty in de toekomst te voorkomen. Neem contact op met ons Traffic Team of bel 020 345 9488.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen