Diensten

SEO Strategie

Voor iedere website een andere aanpak.

SEO Strategie

Een gedegen SEO strategie is nooit ‘one size fits all’, en dat begrijpen wij.

Voor een website met een enorm hoge autoriteit is het relatief eenvoudig grote aantallen bezoekers binnen te halen met content. Voor andere, minder grootschalige websites, ligt dit wel anders! Er moet rekening gehouden worden met de concurrentie. Een goede SEO strategie gaat dan ook opzoek naar de kansen die bereikbaar zijn voor de betreffende website.

Wat wij je bieden:

Wij helpen je te timmeren aan een beter geoptimaliseerde website. Voor elke situatie is een SEO strategie anders. In de basis zijn de volgende drie stappen belangrijk voor betere vindbaarheid in de zoekmachines:

De techniek zorgt ervoor dat jouw website goed geïndexeerd wordt door de zoekmachine. Het is dan ook de techniek die als eerste correct neergezet moet worden. Zonder een gedegen techniek, is het publiceren van content vaak vele malen minder effectief. Laat ons naar de techniek van jouw website kijken! We gaan graag aan de slag met een technische SEO audit. Dit vinden wij namelijk ontzettend leuk om te doen, en je weet gelijk wat er nog aangepast moet worden om beter vindbaar te worden.

Als de techniek eenmaal goed staat, is het tijd om aan de slag te gaan met de content. In de meeste situaties is het verstandig te beginnen bij het optimaliseren van de huidige content, alvorens er nieuwe pagina’s aangemaakt worden. Hier gaan nog veel bedrijven de fout in. Een gedegen content strategie kijkt niet enkel naar zoekvolumes, maar ook naar wat de concurrentie doet.

Het verkrijgen van links van andere websites is het meest effectief als de techniek van de website al goed staat en de content van hoge kwaliteit is.

Het is belangrijk om in het achterhoofd te houden dat de autoriteit in de grote lijn niet bepaalt wordt door het aantal linkjes dat naar jouw website verwijst. De kwaliteit van deze linkjes is vele malen belangrijker. Met een backlink audit kunnen we precies aangeven hoe je deze linkjes dan kan herkennen, en hoe je hier zelf aan kan komen.

Contact

Wat wordt jouw SEO strategie dit jaar? Benieuwd welke SEO strategie het beste bij jouw website past? Het lijkt ons leuk om jou hierbij te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op, en wie weet, zitten we binnenkort bij jou aan tafel.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen