Diensten

Technische SEO audit

Onder de motorkap van de website.

Technische SEO audit

Content is koning, maar techniek is vaak het onderdeel dat roet in het eten gooit.

Zonder een goede technische basis, is het onmogelijk om goed te scoren met content. De techniek zorgt ervoor dat de website correct geïndexeerd wordt door de zoekmachines. Bij een technische SEO audit kijken we als het ware onder de motorkap van de website. Door er voor te zorgen dat de zoekmachine de website beter kan begrijpen, kunnen we voor betere posities zorgen op de resultaten pagina’s van deze zoekmachine.

Wat wij bieden:

Techniek is de basis van elke SEO strategie. Het is aan te raden in een vroeg stadium al een technische SEO audit van de website te laten maken door een SEO specialist. Het is vaak lastiger (maar zeker niet onmogelijk) om achteraf nog technische aanpassingen te doen. Bij een technische SEO audit checken we onder andere de volgende punten:

Bij een technische SEO audit wordt gekeken naar de kansen die de website nog laat liggen op technisch gebied. Hieruit voort komen actiepunten die direct opgepakt kunnen worden voor een betere indexering.

Bij overgang naar een nieuwe website kan het gebeuren dat het leeuwendeel van het organische verkeer helemaal verdwijnt. Zelfs bij samenwerking met gerenommeerde webbouwers, gaat het migreren van de website nog vaak verkeerd. Het is verstandig hier een SEO specialist bij te betrekken om zeker te zijn dat het organische verkeer behouden blijft.

Contact

Is jouw website geoptimaliseerd? Benieuwd of jouw website technisch staat als een huis? We kunnen vrijblijvend een korte check doen, om te kijken of een technische SEO audit ook daadwerkelijk een goede stap is voor jouw website.  Laat het ons weten via het contactformulier of bel 020 345 9488.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen