Diensten

SEO Trainingen

De laatste kennis op SEO gebied.

SEO Trainingen

Zelf meer te weten komen over de laatste ins & outs op SEO gebied? We bieden SEO trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden.

Van zoekwoorden onderzoek tot en met keyword mapping, van techniek tot en met linkbuilden: het lijkt ons leuk om de laatste kennis met jou te delen. Er gaat geen dag voorbij dat wij niet over de ontwikkelingen op het gebied van SEO lezen en discussiëren. Door de jarenlange praktijk ervaring van onze SEO trainers, weet je direct dat deze kennis ook daadwerkelijk de gewenste resultaten op gaat leveren! Voor zowel groepen als individuen kunnen we een op maat gemaakte training of workshop verzorgen. Trainingen kunnen zowel in het Nederlands, als in het Engels gegeven worden, op locatie of op het Netprofiler kantoor.

Ons aanbod van SEO trainingen en workshops:

In deze training bespreken we wat een website goed vindbaar maakt in de zoekmachines. We lichten kort toe wat de belangrijkste factoren zijn voor de zoekmachine. Zowel op het gebied van techniek, content en autoriteit.

Deze training is geschikt voor online marketeers of marketing managers die meer willen leren op het gebied van SEO, zonder al te ver in de diepte te duiken. Alle facetten van SEO komen aanbod bij deze training: er wordt als het ware een helikopter-view gegeven op het vakgebied. Na deze training begrijp je de belangrijkste werkzaamheden van een SEO specialist.

In deze training duiken we in de diepte op het gebied van SEO techniek. Hoe kun je de website zo inrichten, zodat de pagina’s goed geïndexeerd worden door de zoekmachines? We duiken in de code en laten zien waar we op letten. Technische problemen op de huidige website kunnen direct besproken en behandelt worden.

Deze training is geschikt voor SEO specialisten, online marketeers of marketing managers die hun technische SEO kennis uit willen breiden, maar ook voor developers die meer over SEO willen leren. Enige kennis van HTML is aanbevolen, maar niet perse nodig om de training te kunnen volgen. Na de training kun je websites technisch optimaliseren, zodat deze beter geïndexeerd wordt door de zoekmachine.

In deze training leren we je hoe je zelf een zoekwoorden onderzoek kunt uitvoeren en analyseren. We leren je gebruik te maken van de beste tools, zodat er geen SEO kans meer aan jouw neus voorbij gaat. We gaan kijken naar zoekvolumes, organische concurrentie, seasonality en long-tail kansen.

Deze training is geschikt voor online marketeers en marketing managers die aan de slag willen gaan met content, maar niet weten waar ze moeten starten. Na de training kun je je eigen zoekwoorden onderzoek uitvoeren met behulp van de laatste methodes.

In deze training leren we je hoe je zelf een uitgebreid zoekwoorden onderzoek kunt uitvoeren en analyseren. We gaan kijken naar zoekvolumes, organische concurrentie, de KEI, seasonality, long-tail kansen, aankoopintentie, gerelateerde zoekwoorden en keyword mapping.

Deze training is geschikt voor SEO specialisten, online marketeers en marketing managers, die het zoekwoorden onderzoek willen verrijken met actionable data. De Keyword Planner kent geen geheimen voor jou, maar je weet nog niet exact hoe je deze zoekwoorden kunt vertalen naar een effectieve content strategie. Na de training kun je je eigen zoekwoorden onderzoek uitbreiden, en van hieruit naar een content strategie toe werken.

In deze training behandelen hoe content geoptimaliseerd kan worden, zodat deze content vindbaar wordt in de zoekmachine. We zoomen onder andere in op het gebruik van pagetitles, meta descriptions en alt tags. De belangrijkste pagina’s van de huidige website worden onder de loep genomen en van A tot Z geanalyseerd.

Deze training is geschikt voor SEO specialisten, online marketeers of marketing managers die meer willen leren over het optimaliseren van content, maar ook voor copywriters die meer over SEO willen leren. Na de training kun je content beter vindbaar maken voor een vooraf gekozen zoekwoord.

In deze training gaan we opzoek naar mogelijkheden om de autoriteit van jouw website te verhogen. We geven je de handvaten voor het verkrijgen van kwalitatieve links voor de website. De nieuwste methodes en technieken worden besproken, en er wordt direct gekeken hoe deze technieken toepasbaar zijn op jouw website. Deze training eindigt met een op maat gemaakt stappenplan.

Deze training is geschikt voor SEO specialisten, online marketeers, linkbuilders of marketing managers die meer willen leren hoe kwalitatieve backlinks herkent én verkregen kunnen worden. Na de training kun je direct aan de slag met het winnen van links die de autoriteit van de website een boost geven.

Wat wil jij leren op het gebied van SEO?

Laat ons weten wat jij wilt leren op SEO gebied: we passen onze trainingen altijd aan de wensen van onze klanten. Zo krijg je direct praktische handvatten mee voor het optimaliseren van jouw website. Neem contact met ons op of bel 020 345 9488, dan komen we binnenkort eens langs om kennis te maken!

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen