Diensten

Heatmap analyse

Breng snel het klikgedrag van je bezoekers in kaart met een heatmap-analyse.

Heatmap analyse

Een heatmap-analyse geeft het gebruik van een pagina visueel weer. Wij helpen je graag om een heatmap-analyse op te zetten en de data te analyseren.

Een heatmap-analyse is een ideaal middel om bezoekersgedrag zichtbaar te maken. Hierdoor kun je data snel vertalen in acties en mensen binnen je organisatie inzicht geven in het paginagebruik.

Wat wij je bieden

Een heatmap geeft je snel inzicht in de manier waarop bezoekers je website gebruiken. De data worden visueel weergegeven. Je kunt hierdoor snel inzichten verzamelen of een analyse verrijken. Een heatmap is ook nuttig om een hypothese voor een A/B-test te onderbouwen.

Een heatmap toont je het bezoekersgedrag per pagina van je website. Je kunt heatmaps verzamelen voor desktop, tablet en mobiel. De analyses geven inzicht in:
- Intensiteit van het klikgedrag op een pagina
- Aantallen kliks op elementen
- Percentage ten opzicht van het totaal aantal kliks op de pagina
- Kliks op elementen die niet klikbaar zijn en niet gemeten worden in web analytics tools
- Scrolldiepte
- De gemiddelde paginavouw

Wij zijn een early adopter van de tool Hotjar en hebben veel ervaring met heatmap-analyses via deze tool. Onze gekwalificeerde consultants helpen jou om Hotjar te implementeren en de tool in te richten. Zodra de data binnenstromen, maken wij de analyses of we leren je hoe je heatmap-analyses kunt gebruiken om nieuwe optimalisatie-inzichten te verzamelen.

Contact

Ben je benieuwd wat heatmap-analyses jou te bieden hebben? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen