Diensten

Mousetracking

Met mousetracking bekijk je opnames van sessies van echte bezoekers

Mousetracking

Ben jij benieuwd hoe bezoekers zich gedragen op je website? Mousetracking maakt het mogelijk om bezoekerssessies op te nemen en op te slaan als video. Wij helpen je graag met het opzetten van een mousetrackingonderzoek en bij de data-analyse.

Mousetracking geeft je inzicht in het daadwerkelijke gedrag van bezoekers op je website. Onze user experience consultants zijn getraind om op basis van deze video’s analyses te maken. Ook helpen ze je om concrete verbeteradviezen op te stellen.

Wat wij je bieden

Mousetracking is ideaal om regelmatig inzicht te verzamelen en mee te kijken met de gebruiker. Dichter bij het daadwerkelijk gedrag van bezoekers ga je niet komen! Wanneer je deze video’s op continue basis verzamelt, beschik je over een goede set van kwalitatieve data. Je kunt met mousetracking focussen op specifieke pagina’s, bijvoorbeeld als een webanalyse knelpunten aantoont. Ook kun je specifiek gedrag op een pagina onderzoeken. De video’s verklaren vervolgens waarom bezoekers afhaken.

- De gehele sessie van een bezoeker bekijken
- Meerdere sessies van een bezoeker bekijken
- Inzoomen op landingspagina
- Inzoomen op exitpagina’s
- Inzoomen op besturingssysteem
- Inzoomen op devices

Wij hebben veel ervaring met het analyseren van recordings via de tool Hotjar. Onze user experience consultants helpen jouw organisatie om Hotjar te implementeren en de tool in te richten. Wij maken de analyses of leren je hoe je de video’s kunt gebruiken om doorlopend nieuwe inzichten op te doen. Zo kun je je website blijven optimaliseren.

Contact

Ben jij benieuwd hoe je met mousetracking je website kunt verbeteren? Wij gaan graag in gesprek met je over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen