Diensten

User Experience Strategie

Verbeter de totale user experience van je website met een heldere strategie.

User Experience Strategie

Wil jij de user experience van je website verbeteren, zoals de usability en conversie? Wij maken samen met je een plan voor het verbeteren van de totale user experience van je website, zodat jij een optimaal resultaat behaalt.

We helpen je graag met het bepalen van een strategie voor het verbeteren van de user experience van jouw website of applicatie. Hierbij kijken we onder andere naar de usability en de conversie. Onze user experience consultant bepaalt samen met jou de behoeften en maakt aan de hand hiervan een stappenplan. In dit plan van aanpak bepalen we per stap welke onderzoeksmethodiek wordt ingezet.

Onze ervaring met user experience strategie

Afhankelijk van jouw wensen stellen we een plan van aanpak op. Hierin bepalen we welke onderzoeksmethodieken we inzetten. Bijvoorbeeld een usability expert review, usability onderzoek met eyetracking, online feedback tools of A/B-testen.

Naast het bepalen van de user experience strategie, voeren wij deze ook uit. Geheel of gedeeltelijk, in samenwerking, net wat jij wilt.

Na het vaststellen van de strategie blijven we het gehele proces betrokken bij het optimaliseren van de totale user experience van je website.

Tijdens de uitvoer van de user experience strategie communiceren wij altijd eerlijk en open over de stand van zaken en de uitgevoerde of uit te voeren werkzaamheden. In de strategie houden wij idealiter ruimte vrij voor fysieke afspraken, maar wij kunnen ook goed en snel schakelen per telefoon, mail, Skype en chat. Wij zijn jullie betrokken sparringpartner.

Contact

Wil je op een effectieve manier de totale user experience van jouw doelgroep en website verbeteren? Neem dan contact op met het User Experience Team op 020 - 345 94 88 of via het contactformulier.

Klanten voor User Experience Strategie

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen