Diensten

User Experience Tools

Verbeter de user experience van jouw website door verschillende tools in te zetten.

User Experience Tools

Het gebruik van goede tools geeft je inzicht en helpt je bij het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en conversiegerichtheid van je website. Wij werken al jaren met de meest geavanceerde feedback tools, eyetracking tools en testsystemen om optimale resultaten te behalen.

‘Meten is weten’. Om een conversie-optimalisatietraject te laten slagen, is het belangrijk om meerdere databronnen te combineren. Onder meer data uit website feedback tools, A/B testing tools en de tool Tobii, waarmee wij ons usability-onderzoek met eyetracking voor je uitvoeren. Op basis van deze resultaten trekken we concrete conclusies en optimaliseren we jouw website. Dit is een continu proces van analyse, hypotheses, testen, evalueren en aanpassen.

Verdiep je verder in User Experience Tools

neem contact op

Wat wij bieden

Wij leveren zowel de support als de tools. Maak je gebruik van support bij ons? Dan gebruik je gratis onze user experience tools.

Onze online feedback tools Hotjar en Usabilla geven je inzicht in het gebruikersgedrag van je doelgroep.

Test of bepaalde aanpassingen het gewenste effect hebben. Wij helpen je hierbij door het inzetten van A/B-testen, multivariate testen of Split URL testen. Hiervoor gebruiken wij de tools Visual Website Optimizer en Optimizely.

Om inzicht te krijgen in het kijkgedrag van de (potentiële) doelgroep van je website, maken we gebruik van Tobii-software met eyetracking.

Contact

Wil jij weten waarom en wanneer je user experience tools inzet? Neem dan contact op met het User Experience Team op 020 - 345 94 88 of via het contactformulier.

Klanten voor User Experience Tools

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen